Băsescule, dă-ţi demisia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
26 comentarii

Gata! E oficial. Referendumul nu a atins pragul de validare stabilit de Curtea Constituţională aşa că Traian Băsescu rămâne preşedintele României. Asta cel puţin pentru o vreme, căci, sincer vorbind, m-aş mira foarte tare dacă l-ar prinde în funcţie expirarea mandatului. Juridic vorbind, Băsescu a câştigat bătălia cu contestatarii lui. Moralmente, însă, marinarul de la Cotroceni a ieşit praf şi pulbere din confruntarea cu poporul.

Din punctul meu de vedere, realitatea incontestabilă că peste şapte milioane de români ţi-au spus răspicat „Pleacă!” este un motiv foarte serios să pleci. Să îţi dai demisia şi să îţi vezi de viaţă. Faptul că Traian Băsescu de agaţă, ca înecatul, de paiul numit boicot este un semn că, din păcate, preşedintele–jucător nu a înţeles nimic din democraţie. Şi că onoarea este, pentru domnia-sa, un termen abstract.

Aşa cum scriam în editorialul de ieri, Băsescu este un eşantion reprezentativ pentru clasa politică românească. Nu mă sfiesc să spun că este un ticălos. Dar, din păcate, nu este singurul ticălos dintre politicieni. Este un mincinos. Dar, din nenorocire, nu este neapărat cel mai mare mincinos al naţiei. Este un manipulator. Însă – tragic - şi alţii trag sforile la fel de abitir ca el. De aceea, constat cu mâhnire o realitate dureroasă: cangrena care a cuprins România este atât de profundă încât căderea lui Băsescu nu este medicamentul-minune, ci doar o biată frecţie cu carmol.

Dacă Traian Băsescu mai are o brumă de responsabilitate, ar trebui să demisioneze şi să se retragă din viaţa politică. Iar exemplul lui ar trebui urmat de cel puţin jumătate dintre politicienii noştri. Mi-aş dori să dispară din peisajul politic, împreună cu Băsescu, şi personaje precum Hrebenciuc, Videanu, Vanghelie, Dragnea, Fenechiu, Haşoti, Vadim, Macovei, Udrea, Olteanu, Anastase, Becali sau Toader. Să ne lase! Au arătat de ce sunt în stare, căci ţara e pe buza prăpastiei din cauza lor.

Faptul că furia populară s-a canalizat acum asupra lui Traian Băsescu este doar o chestiune de conjunctură. După ce marinarul va deveni istorie – căci mai devreme sau mai târziu se va întâmpla, negreşit, şi acest lucru - problemele României vor rămâne aceleaşi. Nu se va ieftini pâinea. Nu vor creşte pensiile. Nu se vor dubla salariile. Nu va curge lapte. Nici miere.

Pe tronul de la Cotroceni se va urca un alt personaj, cu alt nume, cu altă faţă, cu alt electorat, dar, cu siguranţă, cu aceleaşi năravuri. Evident, ni se va promite că o vom duce bine, dar o vom duce prost. Ni se va promite eliminarea corupţiei, dar se va realiza doar transferul de şpagă spre portofelele noii puteri. Ni se vor promite drumuri bune, dar vom avea aceleaşi gropi, făcute de aceiaşi regi ai asfaltului.

Politica românească este o hârjoneală. O leapşă. Din păcate, singurul care o ia peste ceafă, de fiecare dată, este poporul. Amărâţii. Noi, ăştia, de la celălalt capăt al guvernării, plătim facturile pentru neputinţele, golăniile, tâlhăriile sau excesele clasei politice. În tot acest timp ei, politicienii, fac exerciţii de oratorie la televizor, fac strategii electorale de genul „cum s-o dăm ca să nu se prindă fraierii că minţim” şi caută noi surse de şpagă.

Aştept nişte demisii, dar tare îmi e teamă că o să aştept mult şi bine. Politicianule, numele tău e nesimţire!

Citit 1842 ori Ultima modificare Luni, 30 Iulie 2012 17:18

26 comentarii

 • postat de gălățeanu Luni, 13 August 2012 14:34 Link la comentariu
  0
  0

  Patrauleo, numai tu ești de vină! Nu ai venit la vot și de asta nu a ieșit ”cvorumul”. Ori, ai plecat din țară și NU TE MAI INTERESEAZĂ ce se petrece aici? Dar, pe listele permanente, ești trecut?

  Raportează
 • postat de Dutchstein Vineri, 03 August 2012 14:21 Link la comentariu
  0
  0

  Crangane,esti o rusine de asa zis jurnalist.Cum iti pewrmiti sa vorbesti golaneste la adresa Presedintelui Tarii??!!
  Sau esti platit de USLamisti ?Sper ca cei de la Viata Libera sa ia masuri impotriva ta,caci oricat te-ai baza pe dreptul oricui la opinie,tu,ca ziaqrist ar trebui sa iti stii lungul nasului si sa te adresezi civilizat catre Presedinte.
  Nesimtitule !

  Raportează
 • postat de Ariana Miercuri, 01 August 2012 11:33 Link la comentariu
  0
  0

  E destul de aiurea sa scrii articole la comanda. oricum trebuia sa incepeti cu primii care ar trebui sa-si dea demisia PONTA si ANTONESCU, lor ar trebui sa le cereti sa aiba bun simt. Basescu a fost ales de 5 milioane dar cei doi de cati cetateni au fost alesi? Inainte de a cere decenta si bun simt demonstreaza tu ca esti perfect. Si inca un aspect: cand incepi un joc cu reguli acceptate de ambele parti nu poti schimba regulile dupa ce vezi ca ai pierdut, asta o stie si un copil de trei ani care joaca "NU TE SUPARA FRATE!"

  Raportează
 • postat de adriana_enache Marți, 31 Iulie 2012 23:39 Link la comentariu
  0
  0

  Dar tu , ziaristule vreo bruma de deontologie?Tu chiar nu te poti debarasa de bolsevisme si limba asta de lemn?
  Dar cred ca este prea greu sa gasim ziaristi care sa se ridice deasupra mediului lor de activitate.Esti demn de mila.

  Raportează
 • postat de Cetatean Marți, 31 Iulie 2012 22:52 Link la comentariu
  0
  0

  Ai luat-o razna, mai baiatule! Nu te deosebesti cu nimic de adunatii din parcul pensionarilor din Tiglina 1. Esti cumva jurnalist? Nu cred! Unde-ti este impartialitatea de care nu dai dovada? Alo Viata Libera! Luati masuri! Scapati de asemenea specimene, ca sa nu va discreditati total!

  Raportează
 • postat de un roman plecat afara Marți, 31 Iulie 2012 22:14 Link la comentariu
  0
  0

  poate era dat jos de la putere daca erau toti romani acasa cu drept de vot
  dar 40% sunt plecati dupa un trai mai bun,dupa un ban mai mult decat a oferit conducerea "ROMANIEI"

  Raportează
 • postat de alfar Marți, 31 Iulie 2012 18:04 Link la comentariu
  0
  0

  basescule, baga-i in masa si stii tu ce trebuie sa faci.

  Raportează
 • postat de un nevotant Marți, 31 Iulie 2012 17:58 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru "pentru anda și nevotanți"
  Crezi că, folosind un asemenea limbaj și mod exprimare (nu mai vorbesc de cel de gândire), sporești simpatia față de cei ce-s la putere acum? "Spune-mi cu cine te împrietenești (asociezi) ca să-ți spun cine esti! " Nu ești singurul lor asociat de acest gen reprezentativ pentru ei. Nu vezi că pleacă la furat fără nicio logică? Dacă ăștia ajung la pârnaie, vor fi nepoții (slugile) adevăraților hoți. Pentru că fac hoția de râs. Si politicienii din spatele lor îi vor mazili f. repede. Asemenea indivizi pot face politică (aparent), nu pot fura pentru patronii lor politic și pentru ei? Ei sunt scoși în față ca niște arendași. N-au nimic al lor. Marionete! In-ca-pa-bili!
  Au încercat dând cu bâta în baltă să deturneze niște procese. Sunt lipsiți de orice manieră.

  Raportează
 • postat de eu Marți, 31 Iulie 2012 17:49 Link la comentariu
  0
  0

  Basescu a ales sa fie las: in loc sa cheme lumea la vot sa-si exprime vointa cu DA respectiv NU a instigat la boicot. Cu asemenea mijloace, i-ar fi convenit sa fie presedinte in asemenea conditii ?

  Raportează
 • postat de Lucian-Freedom Marți, 31 Iulie 2012 16:32 Link la comentariu
  0
  0

  "Haşoti, Vadim, Macovei" Pare rau, domnu' Costel, editorialul e plin de greseli, dupa cum vezi unii (putini) oameni de pe site te contreaza pe buna dreptate...si-apoi: cand a fost Romania Mare la guvernare, ca de 21 de ani tot striga ca suntem jefuiti si batjocoriti (dar tara nu aude)? De cand e vina lui Vadim Tudor ca tara e praf? Suntem intregi la cap?

  Raportează
 • postat de Pentru anda si nevotanti Marți, 31 Iulie 2012 15:14 Link la comentariu
  0
  0

  Ma gandesc la anda, probabil ca-i curg balele dupa invitatia lui basescu facute acelei ziariste sa o faca pe birou. I-ar fi placut si ei, nu s-ar fi simtit jignita???. Altfel ce sa mai credem?
  Sau poate ca este una din tigancile (ne)imputite.
  Sustineti toti cauza unui mincinos, bisnitar frustrat, corupt, dezechilibrat psihic si fizic, betiv paranoic cu o ura viscerala fata de romani. Luati-va de mana si cantati-i PROHODUL POLITIC!!!
  Lasati-l pe Iliescu in pace, pigmeilor, nu e mai comunist decat basescu.
  Iar aia care nu ati fost la vot, pupati-l in continuare in CUR pe basescu si pregatiti-va sa-i duceti pachete...la Rahova.
  Si, ramaneti cu el acolo sa va tineti de urat!

  Raportează
 • postat de Să fim lucizi! Marți, 31 Iulie 2012 12:42 Link la comentariu
  0
  0

  Guvernul actual, în incapacitate de a face ceva pentru economie, are o singură scuză: Traian Băsescu președinte. Să spună o singură măsură economică pe care n-au aplicat-o din cauza lui Băsescu!
  Gașca politicienilor de la putere este de râsul curcilor. A înlăturat tot ce le putea fi piedică. A schimbat legislația care să le faciliteze debarcarea lui Băsescu, după anunțatul plan al lui Voiculescu; politica de la UE în antiteză cu cea internă; o deșănțată propagandă (tot ce au distrus politicienii din 1990 până azi numai în spatele lui Băsescu); o adevărată campanie de spălare de creier prin câteva posturi tv; o clară și crasă mituire a electoratului (sărăcit prin dispariția locurilor de muncă - 99% înainte de Băsescu)... A devenit subiect al presei internaționale... Ne paște un lanț de măsuri UE... NU CONȘTIENTIZEAZĂ CĂ, prin tromba de ilegalități bazate, chipurile, pe legalitate, A FOST BĂTUTĂ ÎN LUPTA EI NECINSTITĂ. DROGUL PUTERII ȘI CĂLĂII DIN SPATELE LOR ÎI FAC CU SPUME LA GURĂ ÎN CONTINUARE. AJUNGE! ȚARA ARE NEVOIE DE PRODUCȚIE, NU TE HĂRMĂLAI POLITIC!
  Un lucru să rămână clar: REFUZUL DE A MERGE LA VOT ESTE TOT O FORMĂ DE VOT! Să nu-i condamnăm pe cei care nu merg la vot, ci pe politicienii de după 1990 care, prin comportarea lor mizeră (incompetență, hoție, demagogie...) i-au dezamăgit total.
  O vorbă din popor: Pleacă un drac și vine altul. AZI, la noi: Locul unui drac va fi luat de altul, CU TOȚI STRĂMOȘII LUI!

  Raportează
 • postat de ION Marți, 31 Iulie 2012 12:40 Link la comentariu
  0
  0

  BASESCULE FII BARBAT SI DA-TI DEMISIA ! POPORUL NU TE VREA !

  Raportează
 • postat de k Marți, 31 Iulie 2012 10:59 Link la comentariu
  0
  0

  anda, acel referendum (desi nu sunt de acord cu el) putea fi pus in practica din 2009 si pana acum de cine? de PDL. Nu au facut-o! Legat de Basescu, mie nu mi se pare ca autorul articolului a pus la indoiala validarea referendumului ci doar a prezentat o posbila varianta morala in care presedintele sa isi dea demisia. Nu se va intampla asta niciodata desi ... ma astept la o lovitura de imagine in care Basescu sa demisioneze (dar nu acum la inghesuiala) si sa il ridice pe Ungureanu. Daca ar exista acea demisie, eu sper ca vor demisiona apoi si Ponta si Antonescu (evident si multi altii, dar trebuie sa inceapa de undeva) daca se mai vrea credibilitate sau ramanem in aceeasi mocirla.

  Raportează
 • postat de anda Marți, 31 Iulie 2012 10:42 Link la comentariu
  0
  0

  D le Crangan,acest punct de vedere nu ti face cinste indiferent ce rafineturi politice ai avea...litera si spiritul LEGII nu poate fi incalcat tocmai acum,in timpul jocului...rafuiabililor nu le a iesit,s au impiedicat tocmai la urma de un ciot si anume poporul roman...acest cobai din care se vor plati vreo 20 mil euro,pt interesele unora sau a altora !
  Am vazut argumentele pe care le propovaduiesti aici ca presedintele sa si dea demisia....iti pot spune doar un singur lucru...D nule Crangan acest referendum NU VA FI VALIDAT !! daca intelegeti....deci...raman in vigoare alegerile de data trecuta cu 5,2 milioane de votanti ai lui....ce tot o balbaiti ca acum nu l mai vor 8 milioanee??... ca cetatean ma simt jignita cand acesti parlamentari mediocri n au dat curs referendumului trecut in care se zicea de injumatatirea lor si formarea unui parlament unicameral....sau am uitat...ala nu se pune !!

  Raportează
 • postat de alexx Marți, 31 Iulie 2012 10:26 Link la comentariu
  0
  0

  ...Costeleee,vad ca ai invatat speach ul lu nea Nelu in amanunt si oserv ca esi un "fin" observator al acestuia...::))..insa iti dau un argument...uita te la ceilalti 9 mil care n au votat si n au dat curs puciului platit din banii nostri.daca referendumul este invalidat,ceea ce conform legii e corect,presedintele ales pe 5 ani nu pe 3 asa cum vor unii se va intoarce la Cotroceni...punct !
  ..de aici si pana la bazaconiile pe care le scrii si, invocand chichite "logice" si paralogice avocatesti,e drum lung sa stii....
  ..cum spunea ieri d nul Poanta..."am avut si am invatat multe din experienta cu Bruxelles ul ...iar dupa doua ore iesea si l SOMA public pe presedinte,ca nu stiu ce si nu styu cum ....tin sa observ ca la toate aceste "experiente" NOI suntem cobaii si platnicii acestui referendum de 2 bani !
  Avem de toate in tara economia bubuie,agricultura e pe val,somerii stau la cozi sa se angajeze s.a.m.d...iar USL asii fac experiente...:)))...Costeleee....vb lu nenea Iancu: "curat murdar"

  Raportează
 • postat de un oarecare Marți, 31 Iulie 2012 10:18 Link la comentariu
  0
  0

  Inainte de ai cere demisia presedintelui, tovarsci cringan, nu era mai bine sa faci o analiza la ceea ce s-a intimplat in judetul Galati ???
  oare de ce nu au iesit la vot decit 45% din alegatorii galateni ??? parca la locale in 2012 a fost 65% prezenta la vot in jud. Galati
  Unde a fost masa de manevra cu care usl-ul a cistigat la alegerile locale ???
  Ce s-a intimplat in comuna natala, tovarsci cingan, de nu a iesit lumea la vot ???
  Cite voturi au furat tovarasci cringan ??? Si cite voturi s-au transformat din NU in DA sau au fost anulate
  Cum naiba nu s-a reusit liderii usl-isti galateni sa se realizeze procente de prezenta la vot de 125%, ca in majoritatea comunelor din judetul Olt ori Mehedinti, sau de 250%, cum s-a intimplat la Lepsa - judetul Vrancea ??? Aici o sa o "bagi p-aia" cu turistii nemultumiti, posesori bineinteles de vile in localitatea vrinceana ... apropo eu nu am vila si nu-mi permit un concediu, tovarsci cringan ...
  Dar de mitingul usl de vineri, unde NEiubitorul de oameni dottore mengele-bacacalbasa "latra" in gura mare, citez "Sa te duci la dracu Basescule ??? Bine ca nu a venit echipat cu costumul de spiderman, ca atunci prezenta la vot scadea dramatic
  In feuda usl-ista Galati, opozantii unde au avut oportunitatea sa sa ne spunem puctul de vedere si de a spune NU ??? apropo, Galatiul era impinzit de demagogia optiunii de vot demite-l !!! iar dumneata scriai articole pline de minie proletara ....
  Dar de amenintarile care le-au primit salariatii bugetari, mai ales, insa s-a intimplat si in mediul privat, unde salariatii au fost legitimati a doua zi, accesul la munca fiind permis numai pe baza buletinului care aveau actibildul cu dovada votului ???
  Oare cine sunt cei 12% care si-au permis "aroganta" de a vota NU ???
  Cum iti permiti, sau mai bine zis in baza carui mandat, iti permiti sa ne cataloghezi pe cei care am refuzat sa mergem la vot ??? Care drept constitutional l-am incalcat, unde scrie ca sunt OBLIGAT SA MERG LA VOT SI SA LEGITIMEZ toate ILEGATATILE comise de guvernul ponta si de haita de hiene flaminde usl-iste??? Apropo pot sa te asigur ca in ultimii 22 de ani, nu am ratat nici o votare sau referendum ... EXCEPTIND acest psudo-act nedemocratic ... este punctul meu de vedere si chiar va rog sa veniti si sa ma flagelati pe domeniul public ca NU vreau sa gindesc si sa actionez ca VOI !!! Este vreo problema , tovarsci Cringan ???
  Si mai am o in nelamurire, tovarsci cringan, cum a ajuns numarul meu de telefon pe mina usl-ului si cum si-au permis sa ma siciie cu tot felul de sms si telefoane ca ei vara nu dorm .... treaba lor ca nu au dormit, dar probabil in timpul asta au furat ... voturi
  TOVARSCI Cringan te rog sa ne informezi daca in republica usl-ilsta multilateral dezvoltata, mai exista si dreptul de a gindii si actiona ALTFEL, altul decit vrei dumneata si camarila care o reprezinti ???

  Raportează
 • postat de caty Marți, 31 Iulie 2012 09:44 Link la comentariu
  0
  0

  Suntem 19 mil de romani cu tot cu cei din strainatate. Cum sa fie 18,2 mil alegatori cu drept de vot ?

  De ce nu-si face datoria Institutul National de Statistica pe care il platim din buzunarul nostru sa comunice cifrele reale ? La ce au mai facut recensamantul ?

  Aici nu e vorba nici de Basescu, nici de Ponta, ci de respectul fata de POPOR. De noi isi bat joc. Intr-o zi o sa spuna ca populatia Romaniei e cat a Chinei si o sa trebuiasca sa aducem europenii sa voteze ca sa le iasa cifrele.

  Sa va fie rusine !

  Raportează
 • postat de Editorial cu iz de coliva USLista Marți, 31 Iulie 2012 08:37 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo costele, partidul comunist roman si Iubitul Conducator Iliescu iti multumesc tie si tovarasilor tai de la Pravda pentru munca asidua de propaga..er...vreau sa zic INFORMARE pe care o faci.
  Continua tot asa tovarase si poate vei avea incredibilul noroc sa poti saruta posteriorul PSD..er...USL...errr ... adica asta...PCRist in timp real !
  Inainte tovarasi USListi, glorie prostiei. Nu ne lasam pana cand PROSTIA va fi dusa la rang inalt. Galatiul este fruntas la bosorogi senili, tonti fara educatie si hoti care voteaza cu USL !

  Since daca m-as chinui cred ca as putea scrie un editorial mai bun decat marii "jurnalisti" ai Pravda de Galati.
  Sunteti jalnici.

  Raportează
 • postat de onest Marți, 31 Iulie 2012 06:25 Link la comentariu
  0
  0

  toti politicieni s-au nascut din nicolae filimon.d-l ponta se da reprezentantul poporuluiuitand ca nu a fost ales,ci desmnat.ca a fost confirmat,e o alta poveste.fara nici o aluzie mi-aduc aminte ca in tara orbilor,chiorul era imparat refuz,duntr-un simt al onoarei,cinstei si mandriei nationale,ca un mincinos arivist,hot borfas,pina la urma,care prin mijloace oculte si-a faurit o biografie.unde sunt cele 2 doctorate din strainatate?s-au dovedit apa de ploaie?e corigent domnul ponta la capitolul cinste,furand ce era al altuia si insusindu-i munca:deci hotie(plagiat e cuvant fin).la toate marsaviile ,tertipurile,minciunile,pe care le-a facut doar ca sa-si faca un viitor eu cetatean onest refuz sa-l mandatez,pentru a ma reprezenta,cei ce-l sustin,parlamentarii ,deci il recunosc ca fiind cu un cap mai sus in a insela,fura si minti cu nerusinare,punandu-l astfel sef.ponta nu esti prim ministrul meu

  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu Marți, 31 Iulie 2012 05:00 Link la comentariu
  0
  0

  Iar actionezi la comanda politica Costele ? Da pe noi cei , la fel de multi ca si cei care zici ca l-au facut praf cu votul pe basescu ,nu ne asculta si nu ia in seama nimeni. Nene , nu m-am dus la vot si ca mine alte milioane ,fiindca nu am avut incredere ca v-a fi un referendum corect ,ca de votat votam" Nu " si asta nu din cine stie ce dragoste fata de Basescu si ce a facut sau nu a facut , votam "Nu" fiindca nu sunt de acord cu alianta contra naturii (USL) ,nici ca s-a constituit si nici cum actioneaza (la comanda celor din umbra). Se poate ca referendumul sa fi fost corect , eu nu am vazut decat faptul ca in loc sa se introduca in toate sectiile camere video sau oprit si cele existente , nu am vazut decat ca in birourile sectiilor ,circumscriptiilor si BEC nu era decat un reprezentat al celui judecat (considerand ca este cel al PDL) de parca se confruntau partidele parlamentare ,am vazut schimbarile ne justificare :sectii de votare in carciumi si cu fatuci, papica ,etc pe post de mita electorala ,procese verbale si evidentele documentelor sub o alta forma ,program prelungit de vot etc. La ce masinarie a fost pusa in functiune ,la ce majoritate are USL-ul in conducerile actuale ale judetelor si comunelor ,ar trebui sa le dea de gandit esecul de a nu poata scoate un numar de votanti suficient pentru validarea referendumului.Daca o continua ,cum au inceput-o, la toamna o sa avem mari surprize ,in mod deosebit in buzunare si de aici la vot .Deocamdata nu se vede ca ar fi facut ceva.....decat ordonante de urgenta cu scop politic si referendum.

  Raportează
 • postat de eu Marți, 31 Iulie 2012 04:14 Link la comentariu
  0
  0

  Ce usor pare pentru un ziarist de duminica sa arunce cu noroi in singurul presedinte care a vrut sa faca ceva pentru tara sa.Ticalos esti tu costele ( fara C) , de mincinos nu mai zic...cuvantul impartial i-ti spune ceva?

  Esti o jigodie costele!!!

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Marți, 31 Iulie 2012 03:09 Link la comentariu
  0
  0

  Aici aveti mare dreptate: "Faptul că Traian Băsescu de agaţă, ca înecatul, de paiul numit boicot este un semn că, din păcate, preşedintele–jucător nu a înţeles nimic din democraţie."
  Faptul ca Basescu nu a inteles nimic nu este atat de important cum este faptul ca si-a batut joc de electoratul educat de fostii servitori bolsevici. Bataia de joc demonstrata de Basescu ca ar fi condamnat "comunismul" dar nu si comunistii, ba din contra a fost evident in dovada ca acest maimutoi politic va specula orice varianta de-a mani***sinceritatea romanilor si dorinta lor de mai bine.
  Condamnarea mortului (comunismul) si insultele aduse victimilor ( Regele Mihai) celui mai diabolic sistem prin care a trecut Romania si romanii nu va compensa niciodata incercarea de-a umili tocmai cele mai mari victime ale sistemului pe care unii considera motiv de elocvare.
  Romania nu mai vrea dictator si Constitutia mentioneaza acest lucru prin inpartirea puterilor in Stat. Rolul Presedintelui Romaniei de azi este pe departe acela de dumnezeu cum lasa sa se inteleaga unii oportunist de care nu ducem lipsa.
  Concluzia ca "Traian Băsescu rămâne preşedintele României" consider ca este luata in pripa. Acest ultim comunist/securist Presedinte din Europa nu poate sa mai ramana in functia obtinuta prin frauda in 2009 cu ajutorul serviciilor secrete pe care le-a controlat cu atata miselie.
  Vointa populara a fost clar exprimata la urnele de vot si nu cred ca exista nici ce-a mai mica suspiciune de frauda cum incerca sa sugereze fostul servitor bolsevic si actualul inamic al democratiei romanesti.
  Sa mentioneze cineva ca este democratic sa nu votezi este posibil doar de un fost comunist sau oportunist.
  Sa mai sustii ca ai castigat alegerile cu votul celor care nu si-au exprimat optiunea libera la urna de vot este o mare insulta adusa natiunii de acest ultim Presedinte bolsevic.
  Nu spune nimeni ca fara acest inamic nedorit al romanilor va curge miere pe strazile Romaniei insa reducerea pensiilor sau a salariilor unei parti a societatii si marirea salariilor unei altei parti nu inseamna drepturi egale decata in mintea puiului de bolsevic Traian Basescu.
  Salariile nesimtite oferite unor oameni necalificati pentru asa ceva in ciuda celor care isi merita pe deplin indemnizatiile pentru care muncesc este cu adevarat o alta palma data romanilor.
  Ca sa afirme un netot ca rezolvarea problemilor financiare se pot face prin descurajarea consumului este o metoda comunista dovedita falimentara de multa vreme. In tarile cu crestere economica, conducatorii lor nu stimuleaza reducerea consumului care este exact motivul stagnarii economice. Impunerea fortata a unor masuri gresite in economia nationala nu trebuie sa fie sarcina unui Presedinte.
  De 22 de ani se vede clar cui au servit aceste impuneri de sus iar criza numai de la conducatorii bolsevici a venit si nu de 22 de ani ci de 65 de ani. De 65 de ani suntem in criza cu o tara bogata si frumoasa si cu un popor inpiedecat sa munceasca in ciuda unor voci ce continua sa afirme ca suntem un popor de puturosi. Muncile cele mai grele din Europa romanii o fac pentru ca sunt platiti.
  Sa atribuim calificative pozitive unui Presedinte pentru ca au fost arestati si condamnati 2-3 infractori din lista miilor promovati sa fie infractori este o forma de manipulare a maselor. Elocvent este cazul bine cunoscut Boldea.
  Cat timp a fost servitorul PDL care a beneficiat de acest om totul a fost normal si bine, odata ce si-a manifestat intentia trecerii la alt partid a devenit simbolul negativ al justitiei nationale si meritul ultimului Presedinte bolsevic din Europa. Ratarea includerii Romaniei in spatiul Senghen insa nu conteaza, saracirea sistematica a populatiei nu conteaza, marirea datoriilor de stat ca sa permita alegerea ficei Presedintelui bolsevic in functia de Europarlamentar nu conteaza, numirea amantei pe post de ministru nu conteaza, inchiderea spitalelor nu conteaza, diminuarea sistemului de invatamant nu conteaza, reducerea locurilor de munca nu conteaza, ingradirea oricaror inceputuri de afaceri nu conteaza, incurajarea coruptiei nu conteaza, fraudarea alegerilor nu conteaza, incurajarea romanilor sa plece din Romania nu conteaza, cresterea numarul divorturilor nu conteaza, destramarea multor familii nu conteaza insa este foarte important nentunerea unui Presedinte bolsevic in Romania in ciuda vointei poporului liber exprimata la urne.

  Raportează
 • postat de George... Marți, 31 Iulie 2012 02:52 Link la comentariu
  0
  0

  Daca ne RAPORTAM LA CIFRA REALA A POPULATIEI ROMANIEI , GARANTAT ABERATIA DE PRAG A FOST DEPASIT... ESTE O MOJICIE SA TE BAZEZI PE IRESPONSABILI CARE NU S-AU PREZENTAT LA VOT SI PE PERSOANELE DECEDATE CARE INCA FIGUREAZA IN LISTELE ELECTORALE ... Totodata 90 la suta din cei DECEDATI , CEL PUTIN IN ULTIMII 3 ANI , AU MURIT DATORITA NEMERNICIILOR LEGISLATIVE , PROMOVATE DE CORUPTIA SUSTINUTA DE BASESCU SI CAMARILA INGRATA DIN PDL SI UNII LINGAI POLITICI PUSCARIABILI ... Probabil se vrea ca BASESCU SA FIE ALES PANA IN 2100... Longeviv nu ??? In urma actelor de la recensamantul din 2011 , CU CERTITUDINE TATUCUL CORUPTIEI SI PARVENITILOR , ESTE DEMIS ... DE FAPT SI CURTEA CONSTITUTIONALA VA FII OBLIGATA SA-L DEMITA SI SA SE TERMINE CU TOLERANTELE SI MASCARADELE PROVOCATE IN URMA , ALBA - NEAGRA INTERPRETARII CONTINUTULUI CONSTITUTIEI ROMANIEI , DUPA BUNUL PLAC A PROFITORILOR ... Daca BOC nu cunoaste CONTINUTUL CONSTITUTIEI si se considara " mare " PROFESOR DE DREPT ,ASTA NU INSEAMNA CA TOATA LUMEA are putini neuroni activi ...

  Raportează
 • postat de cir Marți, 31 Iulie 2012 01:07 Link la comentariu
  0
  0

  Domnule jurnalist, nu e cazul sa va intreb despre impartialitate caci este clar in ce zona va aflati (sa numiti ticalos singurul presedinte care a condamnat public comunismul - sistemul impus cu tancurile de agresorul sovietic, care a exterminat aproape tot ce era romanesc, e prea mult chiar si pentru un ziarist din Orasul Rosu) , insa putina competenta nu strica cand vorbiti despre economie. "Nu se va ieftini pâinea. Nu vor creşte pensiile. Nu se vor dubla salariile. Nu va curge lapte. Nici miere." Painea este FOARTE ieftina, comparati eventual cu pretul de dinainte de 1989 (ambele preturi raportate la salariul mediu) si veti avea mare surpriza . De ce trebuie sa creasca pensiile pe timp de criza ? A crescut numarul cotizantilor ? S-a marit contributia pentru fondul de pensii ? De ce trebuie sa se dubleze salariile ? S-a dublat productivitatea muncii ? Laptele curge, daca mergeti la cateva zeci de kilometri, la tara, veti vedea ca lapte este din belsug, BUN si IEFTIN. Miere este din belsug. Foarte buna calitativ (inca, cat mai sunt culturi nemodificate genetic) si FOARTE IEFTINA. Daca ar fi o piata (privata), cu locuri de depozitare, parcare si cazare ieftine, pentru producatori verificati, pensionarii si salariatii din oras ar putea cumpara lapte si miere in cantitate mai mare (nu dubla, asta nu se prea poate). Autoritatile locale pot oferi concesionarea locului, o linie de transport si un drum in buna stare.

  Raportează
 • postat de Sorin Atanasiu Marți, 31 Iulie 2012 00:48 Link la comentariu
  0
  0

  Costele, te apropii ! Asa mi place, mai cu patos.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.