Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Palatul Copiilor Galaţi va organiza, în perioada 18 iunie - 6 iulie activităţi gratuite non-formale în cadrul ”Şcolii de Vară”, la care sunt invitaţi preşcolari şi elevi de la ciclul primar şi gimnaziu, pentru a petrece timp distractiv şi util.

Mai multe amănunte pe pagina de facebook a Palatului https://www.facebook.com/pc.galati.official/ sau la sediul instituţiei din str. Mihai Bravu, nr.28, Galaţi, pentru înscriere.

În perioada 18 - 22 iunie, copiii pot alege să participe la următoarele activităţi: tehnici de prim-ajutor, tenis de masă, engleză, franceză distractivă, pictură distractivă, atelierul de joacă, ştiinţe, informatică, teatru de umbre, teatru de păpuşi, street-dance.

Citit 1335 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 22:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro