Studenţii pot circula cu vechiul abonament în prima săptămână

Studenţii pot circula cu vechiul abonament în prima săptămână
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Studenţii cu vârsta până în 26 de ani vor putea să-şi achiziţioneze abonamente TRANSURB, începând cu data de 1 octombrie. Abonamentele de călătorie se vor elibera pentru lunile octombrie, noiembrie şi decembrie. Ei trebuie să prezinte la achiziţionare următoarele documente: actul de identitate, original şi copie; carnet de student vizat pe anul 2018-2019 sau adeverinţă din care să reiasă că sunt studenţi ai unei instituţii de învăţământ superior acreditată din municipiul Galaţi, original şi copie.

Studenţii pot circula până la data de 7 octombrie în baza vechiului abonament de călătorie, cu termen de valabilitate 30 septembrie 2018, timp în care sunt obligaţi să facă demersuri pentru noul abonament.

"De asemenea, studenţii trebuie ca, până la achiziționarea noului abonament, să deţină la momentul călătoriei cu mijloacele de transport public local abonamentul vechi, emis până la data de 30 septembrie 2018 şi să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora", se arată în comunicatul de la SC TRANSURB.

Citit 2246 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.