Proiectul ”Pădurea mea” te trimite în tabără

Proiectul ”Pădurea mea” te trimite în tabără
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

S-a dat startul proiectului "Pădurea mea", organizat de EcoStuff România şi susţinut de Profi, prin care se doreşte implicarea elevilor din clasele V-VIII din România în acţiuni de protecţie a mediului. Astfel, până pe 7 februarie, toate şcolile şi echipele de elevi interesaţi sunt aşteptaţi să se înscrie în prima ediţie a acestui proiect, care implică acţiuni de plantare de copaci şi care se va desfăşura începând cu 10 februarie.
Fiecare şcoală interesată să participe trebuie să îşi formeze o echipă de cinci elevi, sub îndrumarea unui cadru didactic. Aceasta echipă devine ambasadorul proiectului "Pădurea mea" în şcoala pe care o reprezintă. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă echipa este să organizeze o acţiune de plantare de copaci pe 21 martie, de Ziua Mondială a Pădurii, sau în oricare altă zi din Luna Pădurii, 15 martie - 15 aprilie. În acest interval trebuie plantați cel puțin 400 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.
Elevii şi profesorii coordonatori din primele zece echipe care reuşesc să organizeze cel mai bine această acţiune de plantare vor participa gratuit în tabăra organizată special pentru ei în perioada 18-23 august. 
Detalii suplimentare despre procedura de înscriere şi desfăşurare a concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania.

Citit 1899 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 18:56

1 comentariu

 • postat de forest
  Sâmbătă, 01 Februarie 2020 00:22
  89.137.136.***
  Toata Romania trebuie impadurita. Stop taierii padurilor din Romania! Opriti masacrul ! Ajungeee!!!!
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.