Mobilier donat de Bosch pentru studenţii gălăţeni

Mobilier donat de Bosch pentru studenţii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj a donat mobilier ultra modern, ergnomic, fabricat în Germania pentru Cercul ştiinţific studenţesc de Informatică Aplicată în Ingineria Materialelor, din cadrul Facultăţii de Inginerie din Galaţi. 

"Cred că au făcut donaţia la Galaţi, pentru că apreciază activitatea Cercului nostru. Am participat la concursul Bosch Future Mobility Day 2019, ambele echipe din Cercul pe care îl coordonez s-au calificat în finală. Nu ne-am clasat pe podium, dar unul din membri a primit o diploma. Mobilierul este de un real ajutor, pentru ca permite studenţilor un mediu profesionist, dar reprezintă şi o motivaţie pentru ei de a merge spre drumul ingineriei", ne-a declarat coordonatorul cercului, Florin Marin, şef de lucrări la Facultatea de Inginerie

La Cercul ştiinţific studenţesc de Informatică Aplicată în Ingineria Materialelor atât profesorul coordonator, cât şi studenţii lucrează ca voluntari la diferite proiecte tehnice. Una dintre realizările cu care se mândresc este reconstruirea digitală a centrului istoric al Galaţiului. "Realizarea aceasta este unică între Sevastopol la est, şi Paris şi Roma, la vest. Galatiul este singurul oraş din Romania care are centrul istoric reconstruit 3D, adică digitalizat", explică profesorul Florin Marin.

Citit 1069 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.