Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Două cadre didactice de la Şcoala din Cerţeşti au fost confirmate pozitiv cu coronavirus cu foarte puţin timp înainte de începerea anului şcolar. Din nefericire, soţii lor, care sunt şi ei angajaţi ai aceleiaşi unităţi de învăţământ, au fost nevoiţi să intre în izolare. Cu toate acestea, cursurile la Cerţeşti au început în scenariul verde. "Am vorbit cu directorul şi mi-a spus că soţii sunt singurii contacţi din şcoală şi că poate să acopere deocamdată lipsa acestora cu personal din unitate, deci nu are rost să suspende cursurile faţă în faţă", ne-a explicat inspectorul general, Onuţ Atanasiu.

Citit 1410 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 17:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro