Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, a semnat un acord de parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii. Atât Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, cât și Consiliul Superior al Magistraturii au înțeles că societatea are nevoie de un mediu stimulativ pentru educație și cercetare și că împreună au un rol activ de adaptare și de contribuție directă la nevoile ei, care vizează interesul public general. Consiliul Superior al Magistraturii va sprijini Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice să promoveze un învățământ juridic superior de calitate, în spiritul deontologiei, al demnității, toleranței și respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, în vreme ce facultatea va susține demersurile Consiliului Superior al Magistraturii de recrutare și formare inițială și continuă a judecătorilor, procurorilor și altor categorii de personal din sistemul de justiție.

Citit 1216 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro