Se renunţă la teze şi se reduce materia predată

Se renunţă la teze şi se reduce materia predată
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Tezele ar putea fi eliminate în anul şcolar 2020-2021, iar olimpiadele s-ar putea desfăşura online, a declarat ministrul Educaţiei, Monica Anisie. "Vom lua măsurile care se impun, în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Exact cum am făcut în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele, pentru că nu exista posibilitatea de a le susține", a explicat Monica Anisie. De asemenea, olimpiadele s-ar putea desfășura online sau ar putea fi anulate, o decizie în acest sens urmând să fie luată după o consultare cu cadrele didactice. Ministrul Educației a anunţat un ordin care prevede normele de desfăşurare a orelor online. Acest ordin prevede reducerea drastică a materiei, renunţarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitală, scurtarea orarului pentru ca elevii să nu mai petreacă multe ore în faţa calculatorului, dar şi predarea multidisciplinară.

Citit 3730 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2020 23:34

4 comentarii

 • postat de dorel
  Luni, 26 Octombrie 2020 17:18
  89.137.230.***
  Nu se distruge invatamantul..e pandemie si umbla un virus printre noi care face morti. In ceea ce priveste gramatica sau scrisul nu zic ca nu e asa dar omului in viata ii trebuie sa stie sa isi castige existenta si sa produca bunuri. Stiu sute de cazuri de semi analfabeti care sunt andreprenori de succes, au firme, invart milioane de euro, au bani, case, vile, masini, terenuri si traiesc foarte bine. Oamenii trebuie sa invete meserii, stiinta tuturor lucrurilor ca sa se descurce si sa supravietuiasca. Mai e ceva....populatia creste si scad resursele..asta nu va spune nimic? Cine vrea scoala si ii place face si acasa dar copiii stau pe jocuri, filme, internet, tik tok si alte nebunii. Mai puneti mana si cititi. Cititi, invatati, studiati altfel o sa ajungeti ca mine la canal si in agricultura unde munca e foarte grea.
  2
  6
  Raportează
 • postat de Dante
  Luni, 26 Octombrie 2020 15:51
  46.97.61.***
  Asta votati asta aveti, asa ca nu va mai plangeti tineri frumosi, liberi si stimati diasporeni. Ce atata scoala. Scoala vietii e mai importanta. La capsuni si la bancomate (vad ca e la moda).
  2
  7
  Raportează
 • postat de Adevar
  Luni, 26 Octombrie 2020 11:46
  84.117.41.***
  Daca se va continua asa, nu peste mult timp
  ne vom trezi iarasi cu o noua generatie de semi-analfabeti.
  Deja suntem inconjurati de tineri cu una sau doua facultati
  pentru care gramatica limbii romane este ceva straniu
  de scris caligrafic ce sa mai vorbim...Te ingrozesti cum scriu
  acesti tineri!
  3
  11
  Raportează
 • postat de sivo
  Luni, 26 Octombrie 2020 09:38
  5.2.209.***
  Deci se distruge complet invatamantul. Sa va fie rusine nesimtiti care sunteti. Vreti ca tanara generatie sa ramana niste incuiati sa-i puteti mani***mai bine. Cati bani ati luat nemernicilor sa distugeti invatamantul?
  9
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.