Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
3 comentarii

28 de cadre didactice din judeţul Galaţi au rămas fără catedre la unităţile de învăţământ în care predau, din cauza reducerii numărului de clase. Cele mai afectate de restrângerea de activitate au fost cadrele didactice care predau Limba şi literatura română, disciplină la care au dispărut opt catedre, atât în mediul rural, cât şi în urban. Câte trei catedre s-au redus la Geografie, Limba franceză şi Învăţători, iar la Matematică s-au redus două.

Citit 1362 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 19:08

3 comentarii

 • postat de europa Miercuri, 07 Aprilie 2021 20:29 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  4

  Copii nu se mai nasc din cauza saraciei si salariilor mici si in viitor nu vor mai fi elevi si nici studenti si multe scoli se vor inchide si multe facultati se vor desfiinta iar firmele vor ramane fara oameni in viitorul apropiat. Asta e politica de stat si asta se doreste.

  Raportează
 • postat de Galatean Miercuri, 07 Aprilie 2021 18:07 5.13.230.*** Link la comentariu
  0
  15

  Raman oamenii fara catedra iar profesorii pensionabili au primit prelungire... Unde este dreptatea?

  Raportează
 • postat de Baba Cloanta Miercuri, 07 Aprilie 2021 10:22 5.13.206.*** Link la comentariu
  2
  21

  Bine ca au cei care ar fi trebuit sa fie la pensie...Se desfiinteaza clase cu circa 20 de elevi si raman clase cu peste 30 de elevi,nu era normal sa fie un echilibru???

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro