Concurs cu premii, pentru pasionaţii de IT (ÎNSCRIERI)

Concurs cu premii, pentru pasionaţii de IT (ÎNSCRIERI)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Până pe 29 aprilie, pasionaţii de IT de toate vârstele se pot înscrie la Concursul "Severin Bumbaru", organizat de Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați, alături de Colegiul Național "Al. I. Cuza" și Casa Corpului Didactic Galați.

Din cauza situației pandemice, concursul se va organiza anul acesta online, în perioada 12-14 mai, iar premierea va fi pe 15 mai. Echipe de maximum trei studenți pot participa la competiția în format Hackathon ce va dura 48 ore și care va avea provocări precum: programare web și baze de date, programare roboți și sisteme embedded, aplicații mobile de inteligență artificială. Liceenii sunt așteptați să participe la categoriile: Programare în C++ / C# ce presupune organizarea în echipe de maximum trei persoane și realizarea unei aplicații sau Web Design, unde, tot în echipă de câte trei vor trebui să realizeze un site web. Elevii vor fi provocați şi în competiția de Animații Scratch, care să conțină personaje și decoruri.

Fiecare participant sau echipă va avea la dispoziție 15-20 de minute pentru a-și prezenta proiectul și încă 10-15 minute de conversație cu juriul. Mai multe detalii se găsesc în regulamentul de pe site-ul concursului, www.concurssbumbaru.ugal.ro.

Citit 1495 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.