Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Înarmaţi cu măşti, mănuşi şi saci menajeri, elevii Școlii Gimnaziale "Sfântul Ierarh Nicolae" din Vlădeşti au participat la o acţiune în care s-a implicat şi Primăria din localitate, intitulată "Împreună facem comuna curată", organizată cu ocazia Zilei Pământului.

Au fost colectaţi zeci de saci cu gunoaie, sub ochii admirativi ai sătenilor, autorităţile şi conducerea şcolii sperând că elevii din Vlădeşti le-au dat astfel un exemplu părinţilor şi bunicilor lor, care nu vor mai arunca, de acum încolo, gunoiul pe unde apucă.

Citit 1019 ori Ultima modificare Marți, 27 Aprilie 2021 21:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro