Peste 700 de elevi de 10, premiaţi la Gala Excelenţei

Peste 700 de elevi de 10, premiaţi la Gala Excelenţei
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

La Gala excelenței în educație, eveniment organizat de asociația "Gloria Education" și susținut de Primăria municipiului Galați au fost premiați, joi seara, în jur de 700 de tineri din oraș, elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 10.00 în anul școlar 2020-2021. Chiar dacă a fost destul de cald, cei mai buni elevi din Galaţi s-au bucurat de atmosfera festivă, dar şi de daruri, fiecare primind câte 300 de lei, dulciuri de la Grande Dolceria, produse de la Hygienium şi o diplomă de excelenţă. Primarul Ionuţ Pucheanu a înmânat premiile şi s-a fotografiat cu toţi cei aproximativ 700 de "zecişti". De asemenea, s-a acordat Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri" titlul de "Colegiul Hygienium". Au mai fost premiate şi şapte cadre didactice: profesorul de matematică Florin Antohe (CNVA), pentru medalia de argint obţinută de elevul pregătit de el la olimpiada naţională, profesoara de matematică Rodica Toniţa, pentru rezultatele deosebite obţinute de elevii săi la concursul "Dan Hulubei", profesoara de sport Marlena Chiţu, pentru rezultate la concursurile naţionale şi internaţionale de atletism, profesoarele de limba şi literatura română Daniela Angelica Nistor, Gina Axente şi Stana Costianu şi profesoara de istorie Maria Gache. Au susţinut momente artistice elevi de la Liceul de Artă, Estrada copiilor şi Filip Cioc, participant la "Românii au talent".

Citit 4459 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 19:11

2 comentarii

 • postat de Nastase Anica
  Sâmbătă, 10 Iulie 2021 09:20
  82.79.189.***
  Buna ziua! Nu inteleg de ce nu se dau aceste premii si copiilor ( tot cu media 10) care au plecat in vacante???. Eu sunt foarte suparata pt ca nu.ii pot lua premiile fetitei mele care a terminat cls a 11a cu media 10. Pot dovedi cu acte acest lucru, se poate si verifica la scoala dar nu se tine cont de acest lucru. Sincer nu este corect .
  4
  4
  Raportează
 • postat de Ion T.
  Vineri, 09 Iulie 2021 23:43
  213.233.88.***
  Felicitări elevilor, părinților, profesorilor, primăriei, sponsorilor și nu în ultimul rând adevăratului Primar pe care-l are Galațiul!
  Se vede grija pentru educația copiilor, investiția în viitorul nostru. Creșe noi, grădinițe noi, școli noi și modernizate.
  5
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.