Arhiepiscopia a oferit 4.000 de ghiozdane copiilor sărmani din Galaţi și Brăila

Arhiepiscopia a oferit 4.000 de ghiozdane copiilor sărmani din Galaţi și Brăila
Foto: Costiuc Petrică
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La iniţiativa şi cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, urmând o mai veche tradiţie, la începutul noului an şcolar, copiii cu posibilităţi financiare reduse din judeţele Galaţi şi Brăila au primit câte un ghiozdan complet echipat.

În săptămâna premergătoare începerii noului an şcolar, prin programul "Hristos în şcoli", au fost achiziţionate 4.000 de ghiozdane, echipate cu rechizite şcolare, respectiv caiete, penare, stilouri, pixuri, creioane, carioci şi rigle, toate fiind predate protoieriilor, pentru a fi distribuite parohiilor din cele două judeţe ale eparhiei. Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la circa 300.000 de lei, sumă oferită de Centrul eparhial, cele opt protoierii şi parohiile Eparhiei Dunării de Jos.

"Acest ajutor acordat de biserică în fiecare an la Dunărea de Jos este de un real folos semenilor noştri cu situaţie materială precară, întrucât ei reuşesc astfel să se încadreze în normalul vieţii, având cele necesare pentru un nou şi bun început de an şcolar", a declarat preotul Rareş Bucur, cel care a semnat comunicatul trimis de Arhiepiscopie.

Citit 1372 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.