Ajutor medical pentru copii din mediul rural

Ajutor medical pentru copii din mediul rural
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociația Merci Charity a extins serviciile mobile de medicină pentru copii din mediul rural cu specializările oftalmologie și diabet și boli de nutriție.

Asociația deține două cabinete stomatologice mobile și derulează acțiuni cu echipe de medici dentiști voluntari. Cele două cabinete stomatologice mobile au fost echipate cu aparatură pentru screening oftalmologic și diabet și boli de nutriție.

Echiparea a fost posibilă cu sprijinul financiar al UniCredit Bank și a fost utilizată în acțiuni de prevenție acordate pentru 132 de copii din comunități rurale, printre care au fost incluşi şi copii din judeţul Galați.

Citit 1021 ori Ultima modificare Vineri, 24 Septembrie 2021 01:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro