Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" se închide până la finele lunii

Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" se închide până la finele lunii
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Situaţia este din ce în ce mai critică în rândul elevilor şi profesorilor. După ce, săptămâna aceasta, COVID-ul a pus lacăt Colegiului Economic "Virgil Madgearu", la nici două zile a venit şi rândul Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri". 

De la directorul instituţiei, Romeo Zamfir, am aflat că numărul claselor care erau în online ajunsese miercuri, 13 octombrie, la 19. "Scrie clar în ordonanţă că, dacă se ajunge ca 50 la sută dintre clase să înveţe în online, se cere ca întreaga unitate să treacă la această formă de învăţare. Avem 25 de elevi infectaţi cu COVID-19, trei profesori şi un angajat de la nedidactic. Unele clase au intrat în online pentru a doua oară, deci trebuia făcut ceva", a precizat directorul Romeo Zamfir. 

Elevii de la CNVA vor reveni la şcoală faţă în faţă după data de 28 octombrie.

Conform statisticii afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, până pe data de 13 octombrie intraseră în online 257 de clase şi şapte instituţii în întregime, cărora li se adaugă cele trei unităţi închise pe 14 octombrie, CNVA, Şcoala "Gh. Petraşcu" din Tecuci şi Grădiniţa din satul Cosmeşti Vale.

Citit 5886 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.