44 de studenţi au primit laptopuri gratuite şi rechizite

44 de studenţi au primit laptopuri gratuite şi rechizite
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

44 de absolvenți de liceu din mediul rural, care au fost admiși anul acesta pe locuri bugetate, și-au ridicat Kit-ul Studentului, care conține un laptop, un rucsac și rechizite necesare studiului. Kit-urile au fost înmânate studenților de rectorul Universității „Dunărea de Jos" din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, și de conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, prorector cu strategii universitare și parteneriatul cu studenții, care este și directorul proiectului din care s-au achiziționat bunurile.

„Ne dorim, prin această acțiune, să creștem echitatea socială și să le asigurăm studenților noștri un grad sporit de acces la învățământul superior", a declarat rectorul Universității.

„Vrem ca tinerii noștri studenți proveniți din mediul rural să se adapteze condițiilor studiilor universitare pe timp de pandemie", a spus, la rândul său, conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad.

Laptopurile au fost achiziționate în cadrul unui proiect intitulat „Acces și integrare pentru succes – îmbunătățirea accesului și integrării în învățământul universitar și sprijinirea tranziției către piața muncii a studenților din ciclul de licență".

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 15 Noiembrie 2021 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.