Elevii de 10 ai Galaţiului au fost premiaţi la ediţia a doua a Galei Educaţiei (FOTO și VIDEO)

Elevii de 10 ai Galaţiului au fost premiaţi la ediţia a doua a Galei Educaţiei (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

650 de elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, au fost premiaţi joi, 16 iunie 2022, la Gala Educaţiei, care s-a desfăşurat în Grădina Publică, organizată de Asociația Gloria Education, în colaborare cu Primăria municipiului Galați, GFG Foundation & Liberty Galați și Grande Gloria Production.

Alături de elevi au fost premiați profesori cu rezultate deosebite la olimpiade naționale și internaționale, precum și proiecte în artă, cercetare, dezvoltare, cultură și sport. Una dintre instituţiile de cultură premiate a fost Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver", care a şi interpretat pe scena galei două momente muzicale din spectacolul de real succes "Harap Alb - Play Again".

VIDEO

Totodată, pe lângă elevii de 10 şi profesorii cu rezultate deosebite, au fost premiate şi câteva proiecte realizate de elevi şi profesori: "EcoSera" de la Liceul cu Program Sportiv, realizată de elevii Mario Postu şi Alexandru Bogdan, coordonaţi de profesorii Gina Toader şi Valeriu Apostol, dar şi proiectele "Ecoprovocarea" de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" şi Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu", coordonate de profesoarele Georgeta Prada şi Maricica Neghină.

Fiecare elev premiat a primit 500 de lei, vouchere și produse oferite de sponsori.

Citit 7292 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2022 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.