Oaspeți din străinătate la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”

Oaspeți din străinătate la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 11-17 februarie 2023 Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” (CNAIC) Galați a găzduit un grup format din patru profesori de la Colegiul Progymnasium Smelte din orașul Klaipeda, Lituania.

Această activitate a avut ca scop schimbul de experiență între cadrele didactice din România și cele din Lituania prin prisma proiectului Erasmus+ ”Information and communication technologies for modern, fun and creative teaching”.

„Colegiul Național «Al.I. Cuza» a avut onoarea de a găzdui în perioada 11-17.02.2023 o echipă de patru cadre didactice de la Colegiul Progymnasium Smelte din orașul Klaipeda, Lituania. Prin această mobilitate de tip job-shadowing în cadrul proiectului Erasmus+ «Information and communication technologies for modern, fun and creative teaching» cadrele didactice invitate s-au familiarizat cu aplicarea noilor tehnologii în activitatea de predare-învățare în cadrul orelor deschise susținute de profesorii liceului nostru.

Cu sprijinul instituțiilor culturale ale orașului Galați - Centrul Cultural «Dunărea de Jos», Muzeul de Istorie «Paul Păltănea», Palatul Copiilor, Biblioteca «V.A. Urechia», Biblioteca Franceză «Eugene Ionesco» și Așezământul socio-filantropic «Sf. Vasile cel Mare» s-au realizat activități prin care s-a promovat cultura locală și tradițională.  Invitatele au fost extrem de încântate de primirea călduroasă și de profesionalismul cadrelor didactice ale liceului nostru, dar și de ospitalitatea gălățenilor”, regăsim pe paginile de social-media a CNAIC.

Citit 1588 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.