Liceul de Arte, victorios la Maratonul Educației Antreprenoriale

Liceul de Arte, victorios la Maratonul Educației Antreprenoriale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galați a obținut locul întâi la Maratonul pentru Educație Antreprenorială, impresionând juriul cu proiectul inovator „La o ceașcă de ceai”. Inițiativa presupune crearea unui hub filosofic, unde pasionații de filosofie, artă și știință pot dezbate idei profunde într-un cadru relaxat, în fața unei cești de cafea sau de ceai.

Maratonul, organizat luni, 31 martie, în Sala Aula Magna a Universității "Danubius" din Galați, a reunit echipe de tineri dornici să își pună în practică ideile antreprenoriale. Echipa câștigătoare a fost formată din Rareș Valentin Petrea, Denisa Ariton, Maria Antonia Crețu, Maria Damaschin și Radu Decianu, elevi motivați și plini de entuziasm. Prin prezență de spirit și abilități remarcabile de public speaking, aceștia au demonstrat nu doar creativitate și viziune, ci și o profundă înțelegere a antreprenoriatului modern.

Evenimentul a fost un prilej excelent pentru participanți de a-și testa limitele, de a beneficia de sugestii constructive și de a interacționa cu specialiști din diverse domenii. Atmosfera a fost electrizantă, iar emoțiile s-au resimțit până în ultimul moment al competiției.

Când am început să lucrăm la ‘La o ceașcă de ceai’, aveam doar o idee și un vis. Astăzi, datorită echipei mele, mentorilor care ne-au ghidat și profesorilor care ne-au inspirat, acest vis a prins contur. Nu este vorba doar despre o afacere, ci despre o comunitate, un loc unde oamenii vin să se regăsească prin dialog și reflecție. Sunt profund recunoscător pentru tot ce am învățat pe parcursul acestui maraton și pentru faptul că am avut șansa de a ne face vocea auzită. Acest eveniment ne-a demonstrat cât de mult contează să ai curajul să visezi, să te implici și să crezi în ideile tale", a spus Rareș Valentin Petrea.

Maratonul pentru Educație Antreprenorială de la Galați a confirmat încă o dată potențialul tinerilor de a modela viitorul. Astfel de evenimente le oferă cadrul ideal pentru a-și transforma ideile în realitate și pentru a dobândi încrederea necesară în propriile forțe.

 

Citit 2003 ori Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2025 18:12

1 comentariu

  • postat de CLI
    Miercuri, 02 Aprilie 2025 10:57
    95.76.59.***
    Tinerii sunt viitorul! Dar, pentru că viitorul lor sa fie unul bun, aceștia au nevoie de influenceri buni. Felicitări profesorului Căstăian pentru că este ceea ce le trebuie lor, un influencer bun!
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro