Interviuri cu candidaţii la funcţia de rector (II) - Lucian Georgescu: „Sunt o persoană pragmatică”

Interviuri cu candidaţii la funcţia de rector (II) - Lucian Georgescu: „Sunt o persoană pragmatică”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

- Aveţi o carieră didactică ireproşabilă, aşa cum reiese din CV-ul dumneavoastră. Ce vă face pe dumneavoastră un manager la fel de bun?

- În ultimii patru ani am fost decanul Facultăţii de Ştiinţe. Când am venit în funcţia de decan, facultatea era în prag de desfiinţare. La Ştiinţe erau atunci doar doi ingineri,  ceilalţi erau absolvenţi de universitate. Nimănui nu-i trecea prin cap să pună un inginer la Facultatea de Ştiinţe. E aproape acelaşi lucru ca şi cum ai pune un inginer la Litere, la Ştiinţe Economice sau la Drept. Eu sunt un tip foarte pragmatic şi am venit cu nişte soluţii altele decât cele clasice. Spuneam că facultatea era în cădere liberă ca număr de studenţi şi cu un deficit financiar foarte mare. Acum, după patru ani, suntem o facultate care are aproape 500 de studenţi şi care, pe cap de om, are cel mai mare excedent  bugetar din universitate.

- Dar valoarea unei facultăţi nu se măsoară doar prin numărul de studenţi şi situaţia economică...

- Aveţi dreptate. Şi în ceea ce priveşte cercetarea stăm tot foarte bine. Şi aici punctajul pe om este cel mai mare din universitate. Este rezultatul efortului a peste 40 de oameni. Meritul meu este că am creat condiţiile, dar cercetarea a făcut-o fiecare în parte. Trebuie cineva să se gândească şi la asta, cum să faci, cum să favorizezi, cum să dezvolţi multidisciplinar, cum să-i încurajezi pe oamenii care sunt buni, cum să-i stimulezi.

- Şi credeţi că experienţa decanatului vă va ajuta în biroul de rector?

- Eu aşa cred,  chiar dacă s-ar putea spune că este vorba despre o experienţă limitată, la nivelul unui grup restrâns, care reprezintă mai puţin de 10 la sută din totalul oamenilor din universitate. Dar ceea ce am făcut aici nu e numai meritul meu. Sunt 40-50 de oameni care au muncit. Este vorba despre echipă.

- V-aţi ocupat şi de proiectele POSDRU pentru doctoranzi...

- În 2008, Ministerul Educaţiei a iniţiat proiectele astea. Şi trebuia cineva să se ocupe să scrie cererea de finanţare, să organizeaze treaba la început pe un teren care era absolut virgin. Lucrezi cu foarte mulţi oameni, acoperi toată universitatea: cu conducători de doctorat, cu experţi pe teremen scurt, cu experţi pe termen lung, cu doctoranzi. La început, lumea era reticentă, nu se ştia ce obligaţii avem, contractele nu erau clare, nu ştiam dacă sunt bani. Dar, împreună cu câţiva colegi, am redactat proiectul şi am avut al treilea punctaj din ţară din 28 de cereri de finanţare. Primul proiect s-a încheiat bine, mai avem în derulare alte două proiecte similare. Şi aici trebuie subliniat în mod clar că realizarile ştiinţifice sunt meritul doctoranzilor şi al conducatorilor de doctorat, dar crearea condiţiilor şi menţinerea lor este rodul efortului constant al întregii echipe de management şi implementare. Meritul meu este că am reuşit să-i găsesc pe cei mai buni!

- Dincolo de aceste proiecte, ştiţi bine că funcţia de rector presupune şi o serie de jocuri, de negocieri, de împăcare a unor orgolii. Până la urmă, cine vă susţine pe dumneavoastră? Cine credeţi că o să voteze?

- Aici, în Universitate am cunoscut mulţi oameni foarte buni, care şi-au dat seama că trebuie să punem umărul la treabă. Mă bazez pe cei buni care vor să muncească. Eu nu am un grup, pentru că m-am hotărât târziu. Apoi, toţi contracandidaţii mei sunt oameni cu experienţă, sunt buni profesional, cu toţii pot închega nişte forţe în jurul lor.

- Să înţeleg că nu aţi promis funcţii de prorector, de decan... 

- Nu,  n-am promis nimănui aşa ceva. Universitatea este un organism complex, nu este o fabrică în care unul este şef, iar ceilalţi trebuie să asculte orbeşte. Nu am făcut niciun aranjament preelectoral.

- Le promiteţi totuşi ceva celor din universitate? Până la urmă sunteţi în campanie electorală.

- Da, le promit. Le promit că, dacă voi fi ales, voi fi un rector pragmatic. Eu nu o să mă implic în definirea structurii planurilor de învăţământ şi a priorităţii facultăţilor, pentru că niciodată nu o să mă pricep mai bine decât cei care sunt acolo. Studenţilor pot să le promit că o să facem în aşa fel încât şansele lor pe piaţa muncii să fie mai mari.

- Nu e cam vag? Poate că studenţii sunt şi ei pragmatici, poate că vor ceva mai concret.

- Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este ca universitatea să le ofere nişte diplome care să le dea şansa să lucreze în domeniul în care s-au specializat. Promit să le afectez mai mult viitorul mediu şi lung decât cel imediat. Nu pot să promit că mâine va curge miere şi lapte şi că studenţii vor avea toate drepturile din lume şi nicio îndatorire. Promit că o să fie trataţi cinstit şi o să fie ascultaţi, dar răspunsul va fi din când în când şi nu. Asta pentru toată lumea.

- De ce v-ar vota pe dumneavoastră studenţii şi cadrele didactice din Universitatea „Dunărea de Jos”?

- Pentru că sunt bun. De câţiva ani nu mai practic falsa modestie. Pentru că am experienţă, pentru că cei care mă ştiu pot să spună că nu am intenţii ascunse, nici legate de putere, nici legate de eventuale avantaje financiare. În plus, îmi recunosc greşelile dacă le fac. Voi propune o analiză la doi ani de mandat, care să fie diseminată în toată universitatea. Şi, dacă rezultatele arată că nu am fost la înălţimea aşteptărilor, îmi voi da demisia. Orice eşec din vina mea sau din vina unor situaţii pe care nu le pot controla vor atrage demisia mea. Nu vreau să mă agăţ de un scaun pe care să nu îl pot stăpâni.

Citeşte şi - Mirela Praisler: „Credibilitate, disponibilitate şi experienţă”

Citit 5245 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2012 11:46

25 comentarii

 • postat de Matei
  Luni, 23 Ianuarie 2012 00:34
  Profesorii sunt destul de inteligenti pentru a vedea ca sunt atrasi intr-un joc murdar. Se incurajeaza astfel escaladarea dezordinii si a haosului. Toti cei patru profesori sunt profesionisti adevarati, au relatii de colaborare deosebite si fiecare dintre ei merita sa fie apreciat. Fiecare a avut curajul sa-si asume riscul acesta De ce nu au facut-o si cei care comenteaza? Sunt colegi, se respecta, au format o echipa si vor mai forma. Este jenant sa-i supuneti oprobiului public. Ce doriti sa demonstrati? Astfel de metode psihologice de manipulare sunt deja cunoscute. Lasati profesorii sa-si rezolve problemele lor acolo, la ei in scoala.Ati generat o balacareala ieftina, pentru a compromite orice institutie. Cine e interesat sa faca lucrul acesta? Interventia adminisrtatorilor se vede clar tendentioasa. "Dezbina si stapaneste!", Suna cunoscut, nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru Punct
  Duminică, 22 Ianuarie 2012 12:14
  Ati extras din context doua fraze si induceti lumea in eroare. Nu ma tem de inteligenta dlui Georgescu. Daca citeati cu atentie sau aveati putina finete in gandire ati fi inteles mesajul. Reiau si spun clar acum ca "inteligenta" dlui Georgescu este egala cu viclenia si atat, nimic mai mult. Daca era intradevar inteligent facultatea pe care o conduce nu era pe ultimele locuri in tara la cele doua domenii principale:fizica si chimie. Ce fel de chimist este daca domeniul chimie de la facultatea de Stiinte este in clasa E. Stiti ce inseamna asta? Inseamna aproape ZERO cercetare si dumnealui se lauda cu proiecte de cercetare. Unde s-au dus banii din aceste proiecte? Acest domn este un un om fara scrupule a servit "cu talent" sistemul comunist si acum pozeaza intr-un om liber fara prejudecati. Sa arate studentilor si alegatorilor lui dosarul de la CNSAS. Dvs sustineti un om al vechiului sistem care a inrobit si indobitocit poporul roman. Dumneata esti in afara subiectului. Ignoranata dvs nu ma surprinde insa, la Galati au fost adusi oameni doar care sa stie sa munceasca fara sa gandeasca in acel mamut neproductiv. Ganditi-va doar la oamenii care au murit in inchisorile comuniste sau care au suferit enorm, turnati de tovarasii ca Georgescu. Regret enorm ca societatea romaneasca nu vrea sa se vindece de comunism! De aceea am si plecat de aici.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Propagandistul
  Duminică, 22 Ianuarie 2012 10:29
  Postez si eu aici ca la articolul lui Ioana se sterg postarile!!!
  Parerea mea e ca Ioana Nicolae este cel mai bun manager ! A avut o evolutie fulminanta. Cand a fost adus la Universitate vantura lumea si dormea cu cainele intr-o dacie 1300.Acum ,la al doilea mandat de decan ,colectioneaza masini decapotabile si case de sute de mii de euro !Asadar e cel mai bun pentru functia de rector.Cu el in frunte universitarii (mai exact universitarele) isteti vor evolua materialiceste!!! Votati-l si veti scapa de griji :)
  Apropo: am uitat sa intreb care e echipa de Prorectori pe care o propune Ioana ca nimeni nu vorbeste despre asta, nici macar el. In afara de nevasta-sa (de fapt nu-i e nevasta ca ar fi impotriva noii legi) mai baga si el vreo amanta sau amanta la amanta ceva?
  0
  0
  Raportează
 • postat de parinte
  Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 22:14
  Citesc si ma minunez. Mare-i ograda lui Dumnezeu si a Universitatii.
  CEi care sunteti universitari nici nu va dati seama ce deservicii aduceti in ansamblu, facand atmosfera asta de mahala.
  Nu o sa mai vina niciun student la admitere. Eu ca parinte, o sa-i recomand fiului meu meleaguri mai departate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de punct
  Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 21:45
  Deci d-nu. "postat de pentru profesor"...ati spus ca: "Inteligenta domnului Georgescu ii serveste doar propriului interes". Bun! Deci recunoasteti inteligenta d-nului profesor dar vreti intr-un fel sau altul sa ne transmiteti ca "nu poate fi controlata" (ceea ce e o amenintare probabl pentru dvs.), e si normal.... asa cum unui "prost" nu poti sa-i demonstrezi niciodata ca-i prost (mare adevar), tot asa, nu-i puteti recunoaste meritele si drepturile unui om de valoare (decat subminandu-le.....in cazul dvs. cu concluzii extrem de eronate ceea ce rezulta din graba de-a arunca cu "dragoste personala" nefondata. Dvs sunteti demn de o grosolanie demna de mila citez "Nu cred ca va meritati pensia, dar e bine sa va bucurati de ea"...ce aveti de impartit asa crunt cu aceasta doamna care si-a spus parerea pe un site public de sunteti atat de inversunat in dobitocenie? Cred sincer ca va place sa aberati sau sunteti la un nivel atat de avasant incat prostia insusi va ironizeaza. Dumneata esti total pe langa subiect iar singurul sfat practic care banuiesc ca vine din partea tuturor care au citit aceste interviuri este sa mergeti in munti la meditatie. Urez succes candidatilor, in special domnului Georgescu pentru ca merita, pentru ca e chimist si pentru ca simte chimia lucrurillor importante.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gaby
  Vineri, 20 Ianuarie 2012 00:02
  Stim ....fura voturi de rup...nu va amititi de Roberta
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru Gaby si Traian
  Joi, 19 Ianuarie 2012 23:04
  Gabi si Traian de ce va temeti asa de tare de Barsan, cand "pe text" e vorba de alta persoana? Stiti voi ceva.....!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu
  Joi, 19 Ianuarie 2012 22:48
  Hai Barsan, Sus PDL-ul Jos democratia
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gaby
  Joi, 19 Ianuarie 2012 22:45
  Haideti sa-l votam pe Barsan sa aducem PDL-ul la putere in Universitate cand toata tara vrea sa scape de ei.
  O SA TRAIM BINE!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Paula
  Joi, 19 Ianuarie 2012 16:04
  Stimata doamna,

  In ciuda spuselor dvs si a limbii romane aproximative pe care o utilizati va admir sinceritatea de spune raspicat ca nu ati parasit idealurile comuniste. Chiar daca imbracati totul intr-o aura dramatica nu cred ca va obliga nimeni sa luati parte la "exercitiile" comuniste asa cum nimeni nu va obligat sa fiti membru PCR(dupa spusele dvs). Ce ati facut dvs inainte de '89 se numea "noi muncim nu gandim". Nu ati cladit nimic serios ci doar monstri in care v-ati ingropat constiinta nationala, ratiunea, libertatea de gandi si de actiona si in care ati varsat ura impotriva celor care indrazneau sa mai aiba si o alta opinie, asa cum vad ca faceti si astazi. Pacat ca ati parasit tara aici mai sunt multi semeni de-ai dvs care va impartasesc idealurile cum este si dl Georgescu insa nu are taria sa o recunoasca. Romania nu este capitalista insa exista o mana de oameni care vor ruperea de trecutul comunist si acest lucru nu este posibil fara a scoate din sistem pe absolut toti fostii nomenclaturisti. Daca dvs sustineti un astfel de om probabil ca si stranepotii dvs vor scrie Romania capitalista cu ghilimelele de rigoare dar nu tsiu daca asta vaajuta la ceva asa cum nu cred ca discursul si argumentele dvs valoreaza ceva.
  0
  0
  Raportează
 • postat de paula
  Joi, 19 Ianuarie 2012 15:44
  NU VA DORESC SA FITI "PLIMBATICU DAIA NEAGRA... CA VOLGA NU MAI ESTE "... ERAM PURTATA OBLIGAT... DE LA CE SE INTAMPLA ACUM IN TARA SE PARE CA SUNTETI MAI RAU DECAT ATUNCI.... SACRIFICIILE NOASTRE NU AU SERVIT LA NIMIC.... VOI STITI TOT ... FACETI TOT... NOI MACAR AVEM MANDRIA CA AM FACUT SI AM LASAT ECVA IN URMA FARA A FII MEMBRU PCR....... SI DACA CEI PE CARORA LE-AM FOST SEF SUNT PRIETENII MEI SI DUPA 20 DE ANI SI ALTI 11 DE CAND NU MAI STAU IN TARA MA CAUTA SI NE INTALNIM IN FIECARE AN .... CONCLUZILE SUNT ALE DUMNEAVOASTRA DOMNILOR INTELECTUALI AI ROMANIEI "CAPITALISTE"...!!!!
  TOATA STIMA SI BUNUL DUMNEZEU S AVA OCROTEASCA!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru traian
  Joi, 19 Ianuarie 2012 13:15
  cred ca Barsan este speriat si fiindca habar nu are sa vorbeasca o limba straina (poate totusi stie rusa), ce colaborari internationale, mergem la est...nu acolo are el cuibul?
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru fost profesor
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 23:49
  Doamna fost profesor, daca singurul motiv de mandrie al dumneavoastra este renumitul chimisl Georgescu, sunteti de compatimit... Nu cred ca va meritati pensia, dar e bine sa va bucurati de ea, ca la cat de mult bine ati facut societatii..... Iubitul dumneavoastra elev era bun de prim-secretar, nu de rector. Chimia dansului si a dumneavoastra este pe ultimul loc in tara, aici la Galati. Bun manager si minunat om de stiinta, nu-i asa?
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru profesor
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 22:43
  Inteligenta domnului Georgescu ii serveste doar propriului interes. Facultatea pe care o conduce are rezultate proaste (categoriile C si E). Imi pare rau sa va dezamagesc dar chimia la Facultatea de Stiinte e la nivelul cel mai de jos la nivel national. Proiectele POSDRU pe care le conduce aduc salarii de sute de milioane iar doctoranzii sunt batjocoriti si umiliti constant. Imi pare rau sa va contrazic dar sa fii sef sau simplu membru in UTC era o chestiune de alegere, erai ales (pentru ca aveai profilul "omului nou" erai element de incredere) si alegeai sa fii acolo pentru ca credeai in idealurile comuniste si stiai ca vei avea avantaje chiar daca "uneori" iti mai turnai profesorii colegii prietenii familia....Si ca argument suplimenar voi cita pe cineva care cred ca dl Georgescu il cunoaste, e galatean.
  “Asa cum acceptul de a deveni membru al PCR crea conditii favorabile pentru deschiderea portilor catre o educatie si cariera profesionala mai mult sau mai putin normala, in ultimele decenii ale regimului Ceausescu acceptarea conditiei de membru al retelei informative s-a substituit factorului politic drept garant al securitatii profesionale si sociale” Liviu Turcu
  0
  0
  Raportează
 • postat de fost profesor
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 22:12
  Ma bucur sa aud ca domnul prof. Georgescu candideaza pentru functia de rector si sper sa si reuseasca. Il cunosc din perioada liceului, ca elev. De pe atunci a aratat a fi un om pragmatic, un foarte bun organizator, dar foarte important un pasionat indarjit al chimiei, fiind in acea perioada si olimpic national. A studiat chimia, are niste rezultate remarcabile pe plan profesional si cred ca orice tara din Uniunea Europeana ar fi vrut sa il aiba in domeniul cercetarii. A ales sa se intoarca aici, si nu oricum, ci in postura de a sustine in continuare dezvoltarea chimiei in orasul care l-a consacrat ca si chimist. Imi doresc sa nu se fi schimbat ca om de atunci. Sef la UTC........era un foarte bun organizator, exact, dar nu l-am vazut niciodata entuziasmat de ceea ce trebuia sa faca si nici cu exces de zel ( uitati ca si atunci trebuia sa fie cineva la UTC, la pioneri, etc. El a fost ales de colegii lui tocmai pentru ca se remarcase prin inteligenta si pragmatism). Il stiu un om popular, generos , aproape de problemele oamenilor. Sunt convinsa ca relatia lui cu studentii mai ales, ar fi una foarte buna. Are respect pentru valoare, incat si relatia cu colegii, d-nii si d-nele prof. si asistenti universitari, ar fi una foarte buna, cu rezultate profesionale asteptate de toata lumea. M-am bucurat foarte tare, cand am aflat ca este Decanul Facultatii de Stiinte. Ii doresc succes la alegerile pentru functia de Rector al Universitatii " Dunarea de jos" .As fi mandra daca ar reusi, poate asa, ar sustine si mai mult performanta la chimie in preuniversitar.
  0
  0
  Raportează
 • postat de votant
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 22:11
  L-am audiat si eu pe candidatul Georgescu. Vorbeste mult si nu spune nimic. Dar nimic! Vorbe goale, promisiuni si laude la adresa propriei persoane. In afara de proiectele universitatii de care a fost pus sa raspunda, n-a inteles nimeni nimic. Confunda notiuni elementare din structura universitatii, dar turuie pe seama managementului. Delireaza cu usurinta activistului neimplinit profesional. A ruinat o facultate acum isi doreste o universitate. Va propun sa il lasam sa se ocupe de americanii lui la catedra din care face parte. Un rector trebuie sa fie un om onest, transparent si sa respecte legile acestei tari. Ceaa ce nu e cazul la acest smecher de cartier marginas care nici macar declaratia de avere nu a avut curajul sa si-o completeze conform legii. Va propun sa il lasam sa isi posteze mesajele de autosustinere.
  0
  0
  Raportează
 • postat de TRAIAN
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 21:18
  AVEM UN CANDIDAT CARE IUBESTE SECERA SI CIOCANUL----GHICITI ? ESTE SIMPLU DACA
  ANALIZATI PUTIN POZELE CANDIDATILOR----ATI GHICIT PROF.BARSAN SE DETASEAZA NET(SARACUL
  ESTE CHIAR SPERIAT IN CE S-A BAGAT.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Paula Nitescu
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 20:06
  Probabil ca acum ca si atunci considerati ce cei "putini" dusi cu dacia sau volga neagra la securitate chiar meritau asta si daca nu,oricum erau putini. Concluzia, comunismul nu a fost chiar asa negru deci dl Puiu Georgescu nu e un om rau chiar daca i-a placut sa fie sef la UTC sitranslator lpentru "turistii" rusi. Succes sa fie atunci...Oare cand o sa scapam de secera si ciocan?
  0
  0
  Raportează
 • postat de nitescu
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 16:35
  DRAGI STUDENTI GALATENI!!
  NU AM NIMIC DE CASTIGAT DIN CEEA CE INCERC SA VA SPUN! PE DOMNUL ING. GEORGESCU IL CUNOSC DIN 1984 ASA A FOST S AFEI IN ACELE VREMURI AM IMPARTIT BUNE SI RELE LA FABRICA DE MOBILA GAMA GALATI!! ESTE UN TIP DINTR-O BUCATA DE CATE ORI "NE-AM ASCUTIT SABIILE" DAR NUMAI ASA PUTEM MERGE INNAINTE IN ACELE VREMURI DE CARE "UN OARAECARE " NU STIE ABSOLUT NIMIC.... SUNTEM PUTINI CARE AM FOST TARATI LA SECURITATE ZI DE ZI CU "DACIA SAU VOLGA NEAGRA" .....
  ASA CA VOTATIL. SUSTINETIL CA NU VETI REGRETA.... AU MUNCIT CA NISTE DISPERATI SA-SI FACA O CASUTA PE CARE CU MODESTIE SPUN I-AM MOBILAT-O !!!!
  SUCCES LUCI !!!!!!!!!! de aici de peste mari si tari!!!!!

  ing. Paula Nitescu
  0
  0
  Raportează
 • postat de Elector
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 15:09
  Am participat la sedinta in care s-a prezentat si pot spune ca imi place cum gandeste, cum vorbeste si ce a reusit sa realizeze pana acum. Cred ca ar trebui sa ne intereseze in primul rand binele universitatii. Din acest motiv votul meu va fi pentru profesorul Georgescu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de anticomunist
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 13:19
  Daca era pusa in aplicare Legea lustratiei acest domn pragmatic care se numeste Puiu Georgescu (in era comunista a fost la un moment-dat o moda cu acest nume, multi Pui ajungand sub closca PCR-ista), era cel mai probabil bisnitar in piata moldovenilor. Are inca obiceiurile de dinainte de '89: santaj, amenintari, dezinformare etc. Oricum la ce mentalitate de grup exista in UDJG, e omul potrivit la locul potrivit. Daca il alegeti il meritati din plin!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un votanat
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:28
  Prefer visul frumos al dl.Ioana decat cosmarul altora.Daca vrem cu adevarat visele pot deveni realitate!100%ptr.Ioana
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un alegator
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:05
  AVEM NEVOIE de oamenii care AU DEMONSTRAT ca pot face ceva concret pentru Universitate! Are dreptate domnul Cristian D. - domnul profesor Georgescu este cea mai buna alegere!
  sustinere 100%.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristian D.
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 09:50
  Vasile, ai o problema, frate! Sa traiti, domn profesor! Prof. Georgescu este cea mai buna alegere! Un om cu picioarele pe pamant, romanesc si european. Lasati-o balta cu injuriile gratuite! Doamna Praisler e o doamna si mai greu cu condusul; Barsan - pas, mai usurel cu pdl, plus ca are niste capacitati indoielnice; Ioana e un simpatic, dar ramane doar un visator. Georgescu e cea mai buna alegere! UN PROFESIONIST!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vasile Ioneci
  Miercuri, 18 Ianuarie 2012 08:32
  Impertinentul asta nici pe el nu se suporta. Este atat de ingamfat incat nici cu el nu sta de vorba. O alegere foarte proasta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.