Bursa locurilor de muncă la Facultatea de Mecanică

Bursa locurilor de muncă la Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, împreună cu ADA – The PLM Specialist, lider în România în implementarea soluţiilor pentru managementul ciclului de viaţă al produsului, organizează astăzi, între orele 10,00 şi 14,00, în holul Corpului D al Facultăţii de Mecanică (strada Domnească nr.111), Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenţilor Proiectului PLM – Adaptor.

Evenimentul conectează firmele cu studenţii absolvenţi din cadrul proiectului, astfel încât să-şi cunoască punctele comune, obiectivele profesionale urmărite, profilul de angajat căutat, gradul de pregătire tehnologică şi educaţională, competenţele cerute de angajatori. Sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai companiilor precum şi reprezentanţi ai altor instituţii interesate de acest domeniu.

Decanul Facultăţii de Mecanică, prof.dr.ing.Cătălin Fetecău, declară: „Proiectul PLM - Adaptor promovează parteneriatul între instituţiile de învăţământ superior şi firmele din industrie, prin corelarea sistemului de educaţie şi formare profesională cu dinamica pieţei muncii. Pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor de pe piaţa muncii din industrie, în prima fază a proiectului s-a realizat o cercetare a nevoilor din industrie şi s-a  construit profilul ideal al noului angajat pentru corelarea pregătirii cu aşteptările angajatorilor. Pentru mai multe detalii legate de desfăşurarea evenimentului puteţi apela numărul de telefon 0744.276267 sau folosind adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”.

 

Citit 2326 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2012 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.