Noul rector de la "Dunărea de Jos" şi-a prezentat echipa

Noul rector de la "Dunărea de Jos" şi-a prezentat echipa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, la Universitatea „Dunărea de Jos”, a avut loc o şedinţă extraordinară de Senat, în cadrul căreia noul rector, prof.dr.ing. Iulian Bârsan, şi-a prezentat echipa cu care va lucra: conf.dr. Dana Tutunaru (de la Facultatea de Medicină şi Farmacie), prof.dr.ing. Anca Nicolau (de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor), prof.dr. Anca Gâţă (de la Facultatea de Litere), prof.dr.ing. Adrian Lungu (de la Facultatea de Arhitectură Navală), prof.dr.ing. Toader Munteanu (de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrică şi Electronică).

Vă reamintim ca Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a emis, pe 20 februarie, Ordinul nr. 3288 privind confirmarea domnului prof.dr.ing. Iulian Gabriel Bîrsan în funcţia de rector al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Tot ieri, în cadrul şedinţei de Senat, Iulian Bîrsan a mulţumit cadrelor didactice care au votat şi echipei care a condus universitatea în ultimii cinci ani. Astăzi, va avea loc o conferinţă de presă în cadrul căreia noul rector va face precizări privind prorectorii şi proiectele viitoare ale Universităţii.

Citit 3953 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.