Peste 1.000 de candidaţi, pentru 193 de posturi la titularizare

Peste 1.000 de candidaţi, pentru 193 de posturi la titularizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru examenul de ocupare a unui post în învăţământ s-au înscris 1.063 de candidaţi, dintre care doar 902 vor participa la concurs, restul venind la repartiţie cu notele din anii anteriori.

Iniţial s-a spus că instituţiile de învăţământ îşi vor putea angaja singure profesorii, dar s-a revenit ulterior asupra acestei decizii. Deşi şcolile respective şi-au înscris cadrele didactice şi vor fi centre de examen, candidaţii vor primi subiecte la fel ca toată lumea şi tezele vor fi corectate în centre la nivel naţional.

La Galaţi, examenul de titularizare se va desfăşura în patru centre: unul pentru şcolile care s-au asociat cu ISJ pentru a susţine examenul centralizat şi la CNVA, Pedagogic şi Şcoala Nr. 29.

Anul acesta sunt titularizabile 193 de posturi, dintre care cele mai multe, aproape jumătate, sunt pentru învăţătoarele de la clasele pregătitoare. Cadrele didactice vor mai avea la dispoziţie şi 1.328 de posturi netitularizabile, dintre care doar 237 sunt catedre complete, restul de 898 fiind incomplete.

Examenul scris va avea loc pe 2 august. Pe 6 august se vor afişa rezultatele parţiale. Contestaţiile se vor depune pe 6 şi 7 august, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 9 august.

Citit 2121 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2012 09:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.