Secretomanie sau nepăsare la CJ? Laptele şi cornul, importante cât să nu aflăm nimic

Secretomanie sau nepăsare la CJ? Laptele şi cornul, importante cât să nu aflăm nimic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă-l întrebi pe Nicolae Bacalbaşa care este situaţia negocierilor directe pentru Programul „Lapte şi corn”, îţi spune că nu ştie nimic şi să suni la county-managerul Costel Fotea. Ca şi cum faptul că s-a intrat în a doua săptămână în care cele două produse lipsesc de pe băncile celor 60.000 de elevi beneficiari, nu e un lucru cu care să se încurce preşedintele CJ.

County-managerul se lasă fugărit cu telefoanele (doar are o mulţime de treburi de rezolvat) şi abia într-un târziu reuşim să vorbim cu el. Dar, surpriză! Ştie că au fost invitate patru firme la negocieri, dar nu ştie care sunt acesta, că nu el se ocupă cu licitaţiile.

La şefa Direcţiei Tehnice, Paula Simion, cea care se ocupă de licitaţii, nu are rost să sunăm. Deşi în alţi ani am reuşit să obţinem informaţii corecte de la ea, acum nu mai are voie să vorbească cu presa. Cum de altfel, nu au voie nici ceilalţi angajaţi.

Preşedintele CJ şi Costel Fotea sunt singurii care pot oferi informaţii, dar ei nu le ştiu. Sau se fac că nu ştiu. Aşa că nu vă putem spune cine a licitat pentru laptele şi cornul elevilor gălăţeni şi nici de când se va relua programul în şcoli.

Citit 1652 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 23:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.