14 profesori de la "Elena Doamna", autori pentru patru manuale

14 profesori de la "Elena Doamna", autori pentru patru manuale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii de clasa a X-a la industrie alimentară din toată ţara învaţă după setul de cărţi elaborat de dascălii gălăţeni


Nu este pentru prima dată când profesorii de la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” editează manuale pentru toţi elevii din ţară care studiază la acest profil. Ca o continuare firească a calităţilor profesionale ale colectivului acestui liceu care are an de an cei mai buni elevi din ţară la concursurile de profil, dascălii de aici au elaborat un set de patru manuale după care învaţă acum toţi elevii de clasa a X-a de la industrie alimentară.

Se ştie că disciplinele tehnologice la care s-au editat manuale sunt rare. „Colegii din alte judeţe ne-au spus cât de greu le vine să lucreze fără manuale şi ne-au cerut, mai în glumă, mai în serios, să facem acest set pentru clasa a X-a, întrucât noi avem experienţă. Am mai elaborat până acum trei seturi. Aşa că i-am ascultat”, spune directoarea liceului, Luminiţa Nichita, care a ţinut să precizeze că meritele nu-i aparţin ei, ci colectivului valoros care a pus umărul la treabă. 

Astfel, au văzut lumina tiparului „Tehnologii generale în industria alimentară fermentativă”, autori – Ana Daniela Cristea, Iuliana Leuştean, Mihaela Gheorghiu şi Carmen Popescu; „Tehnologii generale în morărit şi panificaţie” – Mariana Coman, Cameloa Grozavu, Mihaela Anişoara Dumitru; „Tehnologii generale de prelucrare a cărnii, peştelui, laptelui, legumelor şi fructelor” – Dana Ioana Ion, Tincuţa Condruz, Violeta Teodor şi Ioana Brânzaru; „Tehnologii generale în industria alimentară extractivă” - Dana Mirela Dănăilă, Denisa Dorinela Dorin, Viviana Monica Bujeniţă, Genoveva Lucia Morteci.

Citit 3275 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2012 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.