Pe Laura Marin o "fură" Ministerul Educaţiei

Pe Laura Marin o "fură" Ministerul Educaţiei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Încă de la sfârşitul anului trecut, în şcolile gălăţene circulă informaţia potrivit căreia actuala inspectoare generală Laura Marin ar pleca la Bucureşti pe un post la Ministerul Educaţiei. Tot din surse neoficiale am mai aflat că la ISJ va fi numit şef Gelu Homner, directorul de la Auto, cel care a mai fost în cărţi şi astă vară pentru această funcţie.

Cum nu iese fum fără ceva foc, am întrebat-o chiar pe Laura Marin dacă e adevărat că va pleca la Bucureşti. „Sincer, am auzit şi eu de la colegii mei acest lucru. Am mai fost întrebată dacă plec la Minister. Dar mie nu mi s-a propus nimic concret”, ne-a declarat inspectoarea generală. Aceasta susţine că, dacă i se va propune să meargă la Bucureşti, va accepta numai  dacă îi va conveni postul pe care va primi numirea.  

Este ştiut că opiniile PSD-iştilor în legătură cu postul de inspector al ISJ  Galaţi sunt împărţite. Există o tabără, grupată în jurul lui Dan Nica ce îl susţine pe Gelu Homner, în timp ce apropiaţii lui Gheorghe Saghian au promovat-o deocamdată pe Laura Marin.

Există şi zvonuri potrivit cărora, Laurei Marin i s-ar fi propus postul de director la Colegiul Naţional „V. Alecsandri”, în locul lui Vasile Ciuchină, pentru a lăsa postul de inspector general liber pentru Gelu Homner.

e se va adeveri din toată această poveste rămâne să descoperim în următoarele zile, deoarece e cert că noul guvern intrat în pâine la sfârşitul anului trecut îşi va aşeza în curând oamenii în posturi cheie.

Citit 8290 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.