Concurs pentru elevi: Oraşul prinde culoare prin versuri, fotografii şi desene

Concurs pentru elevi: Oraşul prinde culoare prin versuri, fotografii şi desene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul "Colorează-ţi oraşul!" şi-a desemnat, în weekend, câştigătorii. Astfel, secţiunea DESEN a fost câştigată de Emma Elena Ciobotariu (CNVA), pe locul al doilea s-a situat Paul Adrian Pascu (CNVA), iar premiul al treilea le-a revenit, la egalitate, elevilor Lucian Axinte ("Dumitru Moţoc") şi Ana Maria Dudu (CNVA). La aceeaşi categorie, Anghel Florin Vasiliev ("Anghel Saligny") a obţinut o menţiune.

La secţiunea POEZIE, toţi premianţii au fost de la CNVA: primul loc a fost adjudecat de Oana Patrichi, pe locul al doilea s-a situat Mădălina Mihaela Bucur-Baciu, Bianca Dinulescu a ocupat locul al treilea, iar Alessandra Rotaru şi Andrei Călin Jugănaru CNVA au primit menţiuni.

Secţiunea FOTOGRAFIE a fost câştigată de Andrei Cătălin Popa (CNVA), pe locul al doilea s-a situat Ionuţ Alessandru Saigău (CNVA), podiumul fiind completat de Andrei-Gabriel Codreanu ("Dumitru Moţoc"). La această secţiune, Vasile Cosmin (CNVA) a primit menţiune.

Secţiunea HAND-MADE a fost câştigată de Mihaela Maxim ("Anghel Saligny"), urmată la egalitate de Georgiana Marin (CNMK) şi Cătălin Mihăescu (CNVA), în timp ce premiul al treilea i-a revenit Mihaelei Loredana Olaru (CNMK). Sebastian Alexandru Manolache ("Emil Racoviţă") a primit menţiune la această categorie.

La concurs au participat peste 70 de elevi de la licee din Galaţi, valoarea totală a premiilor fiind de 1.400 de lei. Festivitatea de premiere va avea loc pe 5 aprilie, ora 18,30, în amfiteatrul Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri", ocazie cu care participanţii la proiect vor elibera 100 de lampioane zburătoare.

Foto: Desenul aparţinând Emmei Ciobotariu a obţinut primul loc

Citit 2663 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.