Vezi ce firme au câştigat licitaţia pentru distribuirea laptelui în şcolile gălăţene

Vezi ce firme au câştigat licitaţia pentru distribuirea laptelui în şcolile gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galaţi a finalizat licitaţia pentru distribuirea laptelui în şcoli şi, în mod surprinzător, SC Risk a câştigat iar, pentru trei din patru zone. Cu alte cuvinte, toată nebunia creată cu suspendarea contractului la începutul anului şcolar şi problemele create de imposibilitatea prelungirii contractelor din cauza contestaţiilor au fost în zadar.
Risk va distribui iar lapte pentru ce a mai rămas din acest an şcolar, dar şi pentru anul viitor, în zonele Tecuci (2,3 milioane de lei), Galaţi – Vânători (3,7 milioane de lei) şi Pechea (1,8 milioane de lei). Mazepa este firma care a câştigat contractul pe zona Tg. Bujor (1,6 milioane de lei).
„La licitaţia pentru corn şi-au depus ofertele şase firme, deocamdată nu putem să anunţăm câştigătorii contractelor pentru că suntem în perioada celor zece zile pentru contestaţie”, spune reprezentantul CJ, Costel Fotea.

Citit 2182 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 20:24

4 comentarii

 • postat de DERUTATUL BACALBASA
  Vineri, 05 Aprilie 2013 17:03
  BACALBASA!!!! IAR TI-AI LUAT BANI DE BUZUNAR? PAI CU CE SA PLECI SI TU IN CURAND IN SUA? CA DAN NEGRU NU-TI MAI DA 300 DE EURO SA APARI CA PACALICIUL LA TV! IEI SI TU DE LA O FIRMA, DE LA DOUA, DE LA UNUL CARE VREA SA SE ANGAJEZE LA SPITAL...AI DE UNDE CIUGULI! DAR LA PARTID, LA PARTID CAT DAI? VEZI CA ALA DINAINTEA TA N-A MAI DAT LA PARTID SI AI VAZUT CE-A PATIT! POATE O PATESTI SI TU! ADICA TE DAU ASTIA AFARA DE LA CEJEU SI TE FAC DERUTAT! VREI SA FII DERUTAT? VREI! SIGUR CA VREI! IA DA-TI DEMISIA DE LA CEJEU SI DU-TE LA DERUTATI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de laptele
  Vineri, 05 Aprilie 2013 14:57
  Acest CACALBASA consuma somnifere ar fi bine sa fie putin anesteziat .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Aceeasi mizerie
  Vineri, 05 Aprilie 2013 08:34
  In mod NEsurprinzator a castigat Risk... La ce v-ati fi asteptat de la niste pesedei in frunte cu Ba Cal Ba Sa? Astia nu se mai fac bine niciodata...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bacal Pasa
  Vineri, 05 Aprilie 2013 06:38
  Eu Bacal Pasa cel mai prost pasa, recunosc ca am fost futut in cur si uns cu lapte de firma Risk Com.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.