De două ori premiul întâi pentru Liceul de Artă la olimpiadele şcolare
Foto: În imagine: George Vârban

De două ori premiul întâi pentru Liceul de Artă la olimpiadele şcolare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bogdan Gabără la arte plastice şi George Vârban la canto au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului * Tot premiul I a luat şi Ştefan Croitoru, de la Seminarul Teologic, pregătit, la rândul său, de profesori de la Arte


 

Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” a fost recompensat de două ori cu premiul I la olimpiadele naţionale de anul acesta. Una dintre distincţii a fost câştigată de Bogdan Gabără - de la clasa profesorului David Sava, iar cealaltă de George Vârban, pregătit de Rodica Koler, el fiind cel care a mai primit şi anul trecut tot premiul I.

La arte plastice s-au mai făcut remarcaţi Andreea Geru, care a primit premiul al II-lea (de la clasa profesoarei Gabriela Georgescu), şi Sorin Grigoraş, care a primit menţiune - de la clasa profesoarei Cornelia Burlacu.

„Deşi nu se dau premii şi la desen, elevii din Galaţi sunt cei mai buni la acest capitol, deoarece ani la rând ne-am clasat pe primele locuri la această probă din cadrul olimpiadei”, ne spune profesorul Ioan Tudor.

Lauri şi la Seminarul Teologic

Tot pregătiţi de profesorii de la Liceul de Artă, au primit premii la olimpiada de patrimoniu şi elevi de la Seminarul Teologic. Ştefan Croitoru (profesoară Gabriela Georgescu) a fost recompensat cu premiul I, iar colegul său Ionuţ Păun cu menţiune.

Buni la canto şi la trombon

George Vârban de la clasa profesoarei Rodica Koler este cel care a luat pentru al doilea an consecutiv premiul I la canto. Unul dintre profesorii valoroşi ai liceului este şi Andrei Roland, elevii săi aducând trei distincţii la secţiunea trombon: un premiu al II-lea primit de Cătălin Cristea şi două menţiuni au fost obţinute de Robert Radu şi Ionuţ Păduraru.

Tot cu menţiune, dar la secţiunea pian, a fost distinsă şi Alina Constantinescu, elevă a profesoarei Gabriela Gogoncea.

Citit 2461 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2013 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.