Concurs de tehnică pentru liceeni la Facultatea de Mecanică

Concurs de tehnică pentru liceeni la Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Mecanică în parteneriat cu ISJ a organizat, ieri, ediţia a II-a a Concursului “Mihai Honorius Teodorescu” pentru elevii din filiera tehnologică, clasele a XI-a, a XII-a şi a XIII-a.

Competiţia este dedicată profesorului Mihai Honorius Teodorescu, care este o personalitate academică impresionantă, contribuind la dezvoltarea învăţământului tehnic superior gălăţean.

Organizatori au fost Cătălin Fetecău, decanul Facultăţii de Mecanică, Corina Tatu, inspector de specialitate discipline tehnice şi Mihaela Iacob şi Stan Carmen, profesoare la Colegiul “Traian Vuia”.

Câştigătorii acestei ediţii, pe cele două secţiuni au fost: premiul I – Chirilă Eduard, premiul al II-lea – Condruz Andrei, premiul al III-lea – Chelban George şi Sălăvăstru Cristian şi menţiune – Munteanu Bogdan de la “Traian Vuia” Galaţi, respectiv premiul I – Racovcen Pavel, premiul al II-lea – Simion Alin, ambii de la Colegiul “Radu Negru” Galaţi, premiul al III-lea – Necula Petrică de la Liceul “Costache Conachi” Pechea şi menţiune Troncuţă Cornel de la Colegiul “Traian Vuia” Galaţi.

Sponsorul acestei ediţii a fost DMT Design Galaţi, care a acordat premii tuturor câştigătorilor acestei ediţii. A fost acordat şi un premiu special în bani oferit de Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică.

Citit 1952 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.