BACALAUREAT 2013: Rezolvarea subiectelor la chimie anorganică

BACALAUREAT 2013: Rezolvarea subiectelor la chimie anorganică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Soluţiile subiectului de chimie anorganică ne-au fost oferite de profesoara Iuliana Gălăţanu, de la Colegiul Naţional C. Negri”. CLICK PE IMAGINILE DE MAI JOS:

Cine este profesoara Iuliana Gălăţanu

Profesoara de chimie Iuliana Viorica Gălăţanu şi-a început cariera în 1997, ca profesor titular la Colegiul Tehnic „Traian”, unde a îndeplinit şi funcţiile de consilier educativ şi de responsabil al comisiei metodice de chimie - biologie. Din anul 2010, este profesor titular la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” şi la Colegiul Naţional „C. Negri”.

Este absolventă a Facultăţii de Litere şi Ştiinţe din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, profil chimie, specializarea chimie-fizică. De asemenea, în 1998 finalizează cursul de studii aprofundate „Fizica şi chimia mediilor disperse”, în limba franceză.

Este autoarea a două cărţi de specialitate în domeniul didacticii: „Culegere de probleme de chimie pentru clasele a VII-a şi a VIII-a” (Editura Zigotto, Galaţi, 2012) şi „Apa - izvorul vieţii”, publicată la Editura Şcoala Gălăţeană, 2010.

Participă la mai multe simpozioane şi cursuri de formare cu diverse tematici, dintre care amintim Simpozionul Internaţional de Didactică modernă - Strategii didactice interactive”, de la Petroşani, judeţul Hunedoara, unde a prezentat lucrarea „Abordarea interdisciplinară a conţinuturilor”.

Mâine, subiectul la geografie

„Viaţa liberă” va continua campania de publicare a rezolvărilor subiectelor pentru bacalaureat. Pentru mâine a fost programată rezolvarea subiectului la geografie, oferită de profesoara Gigliola Elena Dobrin, de la Liceul Teoretic „Dunărea”.

Citit 9030 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.