Sute de baloane în semn de protest lansate, marţi, de la Şcoala Nr. 29

Sute de baloane în semn de protest lansate, marţi, de la Şcoala Nr. 29
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru sute de baloane colorate se vor înălţa marţi, 18 iunie, din curtea Şcolii Nr. 29, lansate de elevi şi părinţi, la iniţiativa voluntarilor Clubului Impact29, coordonat de dascălii Artemiza Lovin, Victoria Georgescu, Cristina Stase şi Simona Avram. Este modul original în care elevii şi profesorii care s-au implicat în derularea acestui proiect îşi doresc să protesteze şi să atragă atenţia asupra pericolului pe care îl constituie construirea unei termocentrale pe cărbune la Galaţi.

„Suntem străjuiţi, în partea de vest de Combinatul siderurgic şi în partea de est (unde în prezent este Dunărea) se va interpune termocentrala; deci vom fi poluaţi din două direcţii. Ţinând cont de faptul ca vântul bate în mare procent dinspre est înspre oraş, putem să afirmăm ca oxigenul va fi din ce în ce mai rar”, spun inimoşii protestatari.

Fiecare balon lansat de ei va avea un mesaj, pe o carte poştală, deja timbrată, pe care este trecută adresa clubului. Arată-le că şi ţie îţi pasă de această problemă şi nu arunca la gunoi mesajul. Trimite-l înapoi la Clubul Impact29, unde elevii şi profesorii voluntari au nevoie să ştie că sunt susţinuţi în demersul lor.   

Citit 2970 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.