La Facultatea de Arhitectură Navală Galaţi: Parteneriat internaţional pentru persoanele marginalizate

La Facultatea de Arhitectură Navală Galaţi: Parteneriat internaţional pentru persoanele marginalizate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universităţii Dunărea de Jos a câştigat un proiect care vizează "procesul de învăţare continuă", grupul ţintă fiind persoanele marginalizate sau cu nevoi speciale din comunitatea gălăţeană. "În concret, ne vom adresa unui grup de 50 de semeni gălăţeni care vor fi antrenaţi în procesul de învăţare continuă, în cadrul Proiectului european LLP Grundtvig  ˝Water activities and Visibility in Environmental spaces˝ - WAVES. Proiectul se va desfăşura în parteneriat cu alte patru organizaţii din Anglia, Portugalia, Italia, şi Turcia, fiind finanţat de Comisia Europeană prin ANPCDEFP", ne-a spus ing. ec. dr. Carmen Gasparotti, directorul Proiectului Grundtvig.

Participanţii vor învăţa să înoate, să meargă cu bicicleta, să cunoască beneficiile unui mediu înconjurător curat şi chiar să participe la acţiuni de plantare de copaci, colectare şi reciclare a deşeurilor. Proiectul se va desfăşura până în 2015. Vor fi implicate opt cadre universitare şi mai mulţi studenţi-masteranzi. Concluziile vor fi trase, în prezenţa partenerilor implicaţi, în martie 2015, în România.

Pentru a face parte din acest proiect, asociaţiile care se ocupă de persoanele cu nevoi speciale îşi pot înscrie cursanţii la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1241 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.