Ultima zi de înscriere: Parlamentul European caută studenţi

Ultima zi de înscriere: Parlamentul European caută studenţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sub deviza „Idei pentru o Europă mai bună”, tinerii din întreaga Europa au şansa să participe la şedinţele Parlamentului European de la Strasbourg, în luna mai a anului viitor. Scopul acestui eveniment este ca tinerii să facă schimb de idei cu specialişti şi profesionişti în diverse domenii cu privire la aspecte legate de includerea absolvenţilor pe piaţa muncii şi identificarea de soluții la întrebări cruciale pentru viitor. Activitățile se vor concentra pe cinci teme principale: șomajul în rândul tinerilor; revoluția digitală; viitorul Uniunii Europene; dezvoltarea durabilității; valori europene

Universitatea „Dunărea de Jos” poate fi reprezentată la acest eveniment de un grup de nouă studenţi. Pot participa la selecţie studenţii care au între 18-30 ani, au media ultimului an absolvit mai mare de 7,50 (adeverinţă de la secretariatul facultăţii), cunosc limba engleză la nivel mediu sau avansat şi au recomandarea tutorelui de grupă sau a unui cadru didactic.

Dosarul de candidatură trebuie să conţină următoarele documente: scrisoare de intenţie, adresa electronică a studentului, fotocopie după certificatul de naştere şi cartea de identitate, adeverinţă de la secretariatul facultăţii care să ateste promovarea anului anterior şi media de promovare şi recomandarea tutorelui de grupă sau a unui cadru didactic.

Aşa cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Nistor, dosarul se poate depune şi mâine inclusiv, la Registratura Universităţii „Dunărea de Jos”, str. Domnească, nr. 47, Galaţi.

Citit 1227 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2013 10:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.