Au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc "Dunărea de Jos" 2013

Au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc "Dunărea de Jos" 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici frumuseţea şi nici reprezentările personale nu au fost de ajuns pentru ca cei 19 boboci participanţi la a 18 -a ediţie a concursului de Miss şi Mister Boboc al Universităţii "Dunărea de Jos" să convingă juriul că merită râvnitele titluri. Ceea ce a făcut diferenţa, alături de talent, a fost modul în care concurenţii au reuşit să lase în urmă emoţiile şi să fie cât mai degajaţi în faţa publicului şi a juriului, din care a făcut parte şi primarul Marius Stan.

Încă de la intrarea pe scenă, ajutaţi şi de prezentatorul Sorin Genes, proaspeţii studenţi au părut să-şi joace bine rolurile. Publicul din sală a contribuit şi el la spectacol, prin desele aluzii la îmbrăcămintea şi replicile bobocilor. După probele de coregrafie devenite de la an la an o tradiţie, concurenţii nu au făcut niciun compromis în încercarea de a-i impresiona pe membrii juriului prin momentele personale. Tematica acestor scurte probe a mers de la interpretări de hip-hop, până la muzică clasică, şi de la dansuri provocatoare, până la un tatuaj permanent realizat în direct.

După o deliberare de o jumătate de oră, juriul a decis că Valeria Brînză este cea care merită titlul de Miss Boboc 2013 "Dunărea de Jos". Venită în Galaţi din Republica Moldova, frumoasa blondă este studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Mister Boboc 2013 a fost desemnat Ionuţ Costin, student la Facultatea de Nave, specializarea Arhitectură Navală. Pe locul al doilea au ieşit Irina Bozianu, studentă la Arte, şi Daniel Moldoveanu, student tot la Arhitectură Navală. Locul al treilea la fete i-a revenit Ana-Mariei Pîrleală, studentă la Litere. La băieţi, premiul a fost câştigat de Bogdan Panaite, student la Arte. Juriul a mai acordat şi un premiu pentru popularitate, câştigat la fete tot de Ana-Maria Pîrleală şi la băieţi de Ionuţ Panaiti, de la Facultatea de Inginerie electrică. Premiile au constat în bani, vouchere de cumpărături în magazinele partenere şi bilete la spectacole.

Ediţia de anul acesta a evenimentului organizat de Liga Studenţilor din Galaţi a avut drept tematică "zborul". Într-o etapă premergătoare balului, bobocii au fost duşi să viziteze Flotila 90 Transport Aerian de pe aeroportul Otopeni şi Muzeul Aviaţiei Române.

Citit 3520 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.