Lista completă a câștigătorilor concursului „Stelele Ştiinţei”

Lista completă a câștigătorilor concursului „Stelele Ştiinţei”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul Internaţional „Stelele Ştiinţei” organizat de Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” şi Şcoala Nr. 28, la care au fost înscrise peste 100 de lucrări, şi-a desemnat ieri câştigătorii pentru cele patru secţiuni. S-au acordat în total 25 de premii şi menţiuni.

La secţiunea „Descopăr, deci exist”, pe primul loc s-au clasat elevii de la „Cuza”: Diana Bolocan, Denis Duagi, Andrei Ababei şi Mihai Marin.

La a doua secţiune, „Micul cercetător”, destinată elevilor de la clasele primare, locul I a fost ocupat de două echipe de la Şcoala Nr. 28: Mihai David şi Ioana Bulgaru, cu proiectul „Fântână arteziană”, respectiv, Andreea Ionescu şi Andrei Iamandei, cu „Barca”.

La secţiunea a treia, destinată experimentelor interdisciplinare pentru gimnazişti, pe primul loc s-au clasat tot elevii de la Şcoala Nr. 28 - Rareş Sburlan, Ana Tenie şi Tudor Manole, cu proiectul „Vânt, lumină şi energie regenerabilă”.

Două echipe au fost considerate câştigătoare ale celei de-a patra secţiuni, Experimente interdisciplinare pentru liceu: una este de la Colegiul „C. Negri” - Bianca Nicolau, Andrei Horoiu şi Mihai Zorilă, care a prezentat „Oraşul viitorului”, iar cea de-a doua este de la CNMK - Alin Grădinaru, Dragoş Stan şi Mihai Boros, cu „Sunetul în formă vizibilă”.

 

LISTA COMPLETA A PREMIANŢILOR O PUTEŢI VEDEA AICI (CLICK).

Citit 3492 ori Ultima modificare Vineri, 11 Aprilie 2014 20:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.