Confruntarea roboţilor, la Galaţi/ Au început înscrierile pentru ediţia a II-a a concursului ROBOGAL (FOTO)
Foto: Foto: facebook.com

Confruntarea roboţilor, la Galaţi/ Au început înscrierile pentru ediţia a II-a a concursului ROBOGAL (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O mână de elevi inimoşi de la CNVA, pasionaţi de ştiinţă, roboţi şi programare, organizează a doua ediţie a concursului ROBOGAL. Înscrierile au început deja, urmând ca probele să aibă loc pe 14 iulie.

Concursul este dedicat elevilor şi studenţilor pasionaţi de robotică şi va avea cinci probe:Line FollowerMaze, CODE, Hardware Innovation şi Software Innovation.

La concurs pot participa membri ai cluburilor şi palate ale copiilor, elevi şi studenţi din şcoli, licee şi universităţi, organizaţi în echipe formate din cel mult 3 membri, dar şi individual. Pentru secțiunea CODE este obligatorie participarea individuală. Echipele îşi pot alege un profesor coordonator pentru a-i îndruma în derularea proiectului, dar robotul trebuie să fie rodul muncii membrilor echipei.

Premiile vor consta în plăci de dezvoltare, kit-uri şi/ sau alte componente “pentru roboţi”. Ediţia din 14 iulie 2014 va fi transmisă Live pe internet, astfel încât orice pasionat se va putea bucura de spectacolul făcut de roboţi. Înscrierile se fac pe site-ul concursului www.robogal.ro, secţiuniea „Înscriere”.

Iată câteva imagini de la prima ediţie a concursului ROBOGAL:

Citit 2215 ori Ultima modificare Duminică, 04 Mai 2014 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.