Facultatea de Mecanică, în sărbătoare de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
Foto: Colega noastră, Roxana Artene Penciu, a mulţumit conducerii Facultăţii de Mecanică şi a felicitat-o pentru întreaga activitate

Facultatea de Mecanică, în sărbătoare de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* "Viaţa liberă", recompensată cu o Diplomă onorifică şi cu trofeul facultăţii


O sărbătoare caldă, cu  prieteni vechi şi colaboratori fideli, aşa s-ar putea rezuma, în doar câteva cuvinte, ceremonia găzduită ieri de Facultatea de Mecanică a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Ca în fiecare an, manifestarea de pe 21 mai este prilejuită de sărbătoarea patronilor spirituali ai facultăţii, Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. O sală plină, în care s-au aflat elevi de liceu, studenţi, cadre didactice, decani ai altor facultăţi, reprezentanţi ai mediului local de afaceri şi ai conducerii Universităţii „Dunărea de Jos”, a rezonat la fiecare cuvânt al amfitrionului, decanul Cătălin Fetecău. După ce le-a mulţumit tuturor, acesta a trecut în revistă şi realizările din ultimul an ale colectivului de cadre didactice şi ale studenţilor, cărora li s-au acordat diplome sau premii.

Colaboratorii Facultăţii de Mecanică au primit şi ei un semne de recunoştinţă, constând într-o diplomă şi un trofeu cu însemnele facultăţii. Cotidianul „Viaţa liberă” a primit Diploma aniversară „Nicolae Beşchia”, pentru contribuţii la promovarea relaţiilor de colaborare şi pentru sprijin. Au mai fost recompensaţi prof. dr. ing. Ion Ioniţă, cu Diploma „Opera Omnia”, pentru întreaga activitate de cercetare ştiinţifică, precum şi Piet ter Schure, director al DMT Marine Equipment, şi prof. Gelu Homner, directorul Colegiului “Traian Vuia“ Galați.

La rândul lor, oaspeţii au avut cuvinte de laudă pentru activitatea didactică şi studenţească, dar şi urări de bine pentru noua Facultate de Inginerie, aşa cum se va numi, din septembrie, Facultatea de Mecanică unită cu Facultatea de Ingineria Materialelor.

Citeşte şi:

Liceeni remarcaţi la un concurs de tehnică de la Facultatea de Mecanică

Citit 2523 ori Ultima modificare Joi, 22 Mai 2014 10:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.