Elevi şi profesori întreprinzători/ Târgul de carte second hand

Elevi şi profesori întreprinzători/ Târgul de carte second hand
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima săptămână de şcoală, a avut loc cea de-a treia ediţie a evenimentului intitulat CNVA Book Fair, coordonat de doamna profesoară Roxana Gogoaşă şi de psihologul şcolar, doamna Cornelia Bocăneală, la care au participat sute de foşti şi actuali elevi ai colegiului. Fiind deja o tradiţie în liceu, elevii aşteaptă cu nerăbdare târgul, pentru a putea vinde manualele şi culegerile de care nu mai au nevoie, dar şi pentru a-şi putea procura cărţile necesare anului curent.

Această modalitate de schimb este benefică atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători, deoarece se pot achiziţiona cărţi şi manuale în stare foarte bună, la preţuri convenabile şi de cele mai multe ori negociabile. Ca şi în ediţiile anterioare, profesorii coordonatori au colaborat cu o echipa formată din elevi pentru a ajuta la buna desfăşurare a evenimentului şi pentru a-l promova cu eficienţă în şcoală, dar şi pe reţelele de socializare.

Anul acesta, echipa organizatoare a fost alcătuită din patru eleve de clasa a XII-a: Mădălina Bucur, Miruna Dudceac, Alexandra Filip şi Diana Pascu.

CNVA

Citit 1504 ori Ultima modificare Luni, 06 Octombrie 2014 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.