Luni şi marţi, SIMULAREA EVALUĂRII NAŢIONALE. Vezi ce se întâmplă cu NOTELE obţinute de elevi

Luni şi marţi, SIMULAREA EVALUĂRII NAŢIONALE. Vezi ce se întâmplă cu NOTELE obţinute de elevi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni şi marţi are loc simularea la evaluare naţională la clasa a VIII-a, pentru a verifica nivelul de cunoştinţe pe care îl deţin elevii cu câteva luni înainte de examen.

Inspectoarea generală, Mioara Enache, susţine că anul acesta simularea se va organiza după o procedură mai simplificată, în sensul că nu se vor mai corecta lucrările în alte şcoli, ci în unitatea căreia îi aparţin elevii. "Tezele se vor evalua de către profesorul de  la clasă şi de un alt cadru didactic", spune inspectoarea generală.

Aceasta a mai spus că în metodologia de organizare se precizează în mod clar că notele obţinute de elevi la simulare vor fi trecute în catalog numai la solicitarea acestora. Rezultatele se vor afişa pe 6 martie.

Tot de la Mioara Enache am aflat că reprezentanţii Ministerului n-au mai făcut nicio precizare legată de plata profesorilor participanţi la simulare. "Fostul ministru, Remus Pricopie, a promis că va elabora un proiect, dar cum s-a schimbat conducerea, nu se mai vorbeşte nimic de aşa ceva", a mai precizat inspectoarea generală.

Citit 1542 ori Ultima modificare Duminică, 22 Februarie 2015 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.