Studenţii gălăţeni, premiaţi la Echotrophelia, pentru produsele pasteurizate din carne

Studenţii gălăţeni, premiaţi la Echotrophelia, pentru produsele pasteurizate din carne
Evaluaţi acest articol
(309 voturi)

Echipa Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi, participantă la concursul Echotrophelia România, a obţinut premiul pentru cel mai inovativ produs. Doi studenţi din anul III, Simon Neagu şi Mihai Cerbu, precum şi Alina Marina Chirilă, studentă din anul II, conduşi de coordonatorul ştiinţific Cristian Dima, au realizat o gamă mai largă de produse pasteurizate din carne, cu zer dulce sterilizat UV. Gama produselor se numeşte ProtiPlus.

Citit 1980 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2016 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.