Echipa Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi, participantă la concursul Echotrophelia România, a obţinut premiul pentru cel mai inovativ produs. Doi studenţi din anul III, Simon Neagu şi Mihai Cerbu, precum şi Alina Marina Chirilă, studentă din anul II, conduşi de coordonatorul ştiinţific Cristian Dima, au realizat o gamă mai largă de produse pasteurizate din carne, cu zer dulce sterilizat UV. Gama produselor se numeşte ProtiPlus.
Studenţii gălăţeni, premiaţi la Echotrophelia, pentru produsele pasteurizate din carne Scris de Ruxandra Podlisnic


Ruxandra Podlisnic
Articole recente - Ruxandra Podlisnic
EXPONATUL LUNII septembrie, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galați Galaţiul, capitala TEATRULUI INDEPENDENT. Ce vedem în ultimele zile ale festivalului ION SURUCEANU, artistul românilor de pretutindeni. Scurt dialog despre muzică şi arta de a fi maestru (FOTO și VIDEO) IATĂ ce spectacole sunt astăzi în cadrul FESTIVALULUI de TEATRU INDEPENDENT de la Galaţi O altă faţă a realităţii, în trei piese de teatru, la Festivalul "Butterffly Effect ITF"
Mai multe din această categorie: