ADMITERE LICEU/ S-au afişat rezultatele. Vezi aici REPARTIZAREA

ADMITERE LICEU/ S-au afişat rezultatele. Vezi aici REPARTIZAREA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

3.131 de elevi care s-au înscris la admiterea în liceele gălăţene au fost repartizaţi computerizat în funcţie de medii şi de opţiuni. Cea mai mare medie a fost 10, a elevei de la Şcoala Nr. 2, Alexandra Filip. Cea mai mică medie a fost 2,94, a unei eleve din comuna Brăhăşeşti care a prins loc la Liceul Tehnologic "Ov. Caledoniu" din Tecuci.

Deşi au fost locuri suficiente pentru toţi elevii, sunt 12 candidaţi care, din cauza opţiunilor insuficiente au rămas nerepartizaţi. Ei au medii cuprinse între 7,24 şi 5,59 şi vor putea participa la cea de-a doua sesiune de admitere.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZULTATELE

IATĂ care sunt cele mai căutate specializări de la liceele gălăţene

Citit 4869 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iulie 2016 02:04

2 comentarii

 • postat de Marrie
  Marți, 19 Iulie 2016 23:58
  95.76.34.***
  CNVA!!!! Rusine!Este treilea caz contrect de care aflu prin care ati ADMIS in mod fraudulos persoane care nu apar pe site-ul admiterii si care au mult sub media ultimilor admisi!!!!!! Pentru ca NU SUNT DE ACORD cu astfel de practici, voi inainta o plangere la Inspectorat.
  P.S. Nu mai sunt elev momentan, dar acest liceu atat de apreciat prin elevii si absolventii sai, ajunge sa se preteze la fapte concret NELEGALE si pentru care cei vinovati TREBUIE SA RASPUNDA si sa fie demisi din functie.
  RUSINE! Bravo celor care au invatat si au ajuns aici prin fortele proprii!
  0
  1
  Raportează
 • postat de lulu
  Marți, 19 Iulie 2016 23:46
  89.137.230.***
  Ce folos?Admitere e pentru copiii onesti, cu parinti onesti...ce te faci cu candidatii ''disparuti'' dupa ierarhie si aparuti - ca prin farmec - la un anumit liceu ...Chiar nimeni nu se sesizeaza cu aceasta practica rusinoasa si daunatoare pentru elevii aflati inaintea celor ''promovati'' pe nedrept?!...Doamna Penciu, scrieti, va rog o noua pagina din ''Cum sa fentezi admiterea...''Poate dati si niste nume, asa ar fi corect...
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.