Nouă premii pentru elevii din Iveşti, la un concurs de informatică

Nouă premii pentru elevii din Iveşti, la un concurs de informatică
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nouă elevi din clasele I-XI de la Liceul Tehnologic ”H. P. Bengescu” Iveşti au înscris lucrări pentru care au primit şi premii, la Concursul Naţional de Informatică ”Planeta albastră”, organizat de Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti şi de Clubul Copiilor Sector 6 Bucureşti.

Prin participarea la această competiţie s-a urmărit iniţierea copiilor, încă de la o vârstă foarte fragedă, în informatică şi în utilizarea tehnicii de calcul şi a mijloacelor moderne de comunicare, ridicarea nivelului de pregătire a elevilor, formarea deprinderilor de utilizare a calculatoarelor, depistarea copiilor dotaţi şi superdotaţi în acest domeniu, evaluarea nivelului de pregătire teoretică şi practică. De asemenea, s-a realizat un schimb de experienţă între membrii şi conducătorii cercurilor de informatică din şcoli, palate şi cluburi ale copiilor din ţară.

Competiţia a cuprins trei secţiuni: grafică pe calculator (desene Paint), eseuri editate în Word şi prezentări multimedia.

Elevii noştri au participat la toate secţiunile, obţinând nouă premii. La concursul de grafică pe calculator s-a câştigat de trei ori premiul al II-lea, de către elevii David Daniel Dănălă, Adelin Valentin Bobocea şi Gica Maria Dănăilă. La secţiunea eseuri editate în Word, Iarina Alexandru a obţinut premiul I, în timp ce Monica Alecsă şi Maria Toderaşcu au primit câte un premiu al II-lea. La concursul de prezentări multimedia, Adrian Sabin Capriş a câştigat premiul I, iar Roxana Andreea Tănase şi Valentin Trifan, câte un premiu al treilea.

Citit 2683 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Iunie 2017 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.