Cine asigură ordinea publică de BOBOTEAZĂ

Cine asigură ordinea publică de BOBOTEAZĂ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu ocazia Bobotezei, 120 jandarmi, poliţişti, pompieri, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali asigură măsurile de ordine publică în zona Bisericii "Sf. Precista" din municipiul Galaţi, Faleza superioară, la slujba de sfinţire a apei oficiată de Arhiepiscopul Casian al Dunării de Jos. De asemenea, jandarmii se vor regăsi în dispozitive de ordine publică în zona Catedralei „Sf. Mucenic Gheorghe” din municipiul Tecuci, la Mănăstirea Toflea şi la Mănăstirea Tudor Vladimirescu.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii gălăţeni le recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

"Totodată, recomandăm cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Citit 1683 ori Ultima modificare Vineri, 05 Ianuarie 2018 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.