Pieton şi şofer, răniţi în două accidente

Pieton şi şofer, răniţi în două accidente
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un pieton de 44 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, şi un şofer căruia nu i s-a acordat prioritate în trafic au ajuns, în aceaşi zi, la spital, după ce au fost răniţi în două evenimente rutiere petrecute pe raza municipului Galaţi.

Pietonul turmentat a fost serios rănit după ce a vrut să traverseze bulevardul Marii Uniri, în apropierea Parcului "Viva", printr-un loc nemarcat. Nu a fost observat la timp de un şofer de 45 de ani, care venea dinspre Elice, şi care l-a acroşat, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea la spital. Potrivit poliţiştilor, rănitul avea o alcoolemie de 0,95 la mie în aerul expirat.

Cu un rănit s-a soldat şi un alt eveniment rutier, petrecut tot în zona centrală a oraşului. Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul maşinii, nu a oprit pentru a se asigura la intersecţia străzilor Gării şi Al. Carnabel şi a acroşat un autoturism care circula pe artera cu prioritate, rănindu-l pe şoferul acestuia, un bărbat de 42 de ani. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosar penal penuru vătămare corporală din culpă.

Citit 2688 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.