Vor fi acţionate sirenele de ALARMARE PUBLICĂ

Vor fi acţionate sirenele de ALARMARE PUBLICĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

IGSU desfăşoară, lunar, exerciţii pentru testarea şi verificarea sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă. În toate judeţele ţării au loc, încă din august 2017, exerciţii pentru verificarea funcţionării mijloacelor de alarmare a populaţiei, în vederea centralizării permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare, precum şi pentru pregătirea continuă a autorităţilor administraţiei publice locale.

Astfel, miercuri, 7 februarie, în intervalul orar 10,00 - 11,00, vor fi acţionate sirenele de alarmare publică existente în judeţul Galaţi.

Rezultatele verificărilor vor fi centralizate la nivel judeţean şi vor face obiectul unor analize, în vederea îmbunătăţirii modului de alarmare a populaţiei în situaţii de protecţie civilă.

Citit 2786 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2018 17:21

1 comentariu

 • postat de romanulcelnaiv
  Miercuri, 07 Februarie 2018 08:44
  193.231.148.***
  Sunetul alarmelor vor deveni atat de banale incat multi nici nu le vom auzi când vor suna...de „adevaratelea”. Ca se tot strang date privind functionarea sistemului...sa fim serioasi. Nu au fost stranse suficiente date pana acum din exercitiile anterioare? Probabil se doreste sa se pastreze o anumita stare de alerta psihica in rândul populatiei civile dintr-un motiv neinteles de noi...Sau sa intelegem necesitatea cursei inarmarilor pe care Romania (tara in curs de superdezvoltare) de care alesii nostrii sunt tot mai pasionati in ultimul timp. Alerta noastra o reprezinta scaderea salariilor, traiul de zi cu zi, scufundarea in crunta saracie si nu sirenele dumneavoastra. O alta metoda de manipulare a maselor sunt gornitele dv.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.