UPDATE Gerul nu i-a descurajat pe gălățeni să iasă în stradă

UPDATE Gerul nu i-a descurajat pe gălățeni să iasă în stradă
Evaluaţi acest articol
(46 voturi)

UPDATE, duminică, 25 februarie - Gerul nu i-a descurajat pe gălățeni să iasă în stradă

Aproximativ 50 de persoane au manifestat, duminică seară, pe ger, împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, și a propunerii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși mercurul din termometre indica temperaturi negative, -6 grade Celsius, gălățenii au scandat mai bine de o oră în fața Prefecturii, au fluturat drapelul României, steagul Uniunii Europene, au cerut demisia ministrului Justiției și au strigat mesaje de susținere a procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție. "Ne-am săturat cât ne-ați furat", "Go, go, go, Dragnea la bulău", "Vrem respect pentru stat de drept", "Kovesi, nu uita, strada e de partea ta", au strigat gălățenii aflați în stradă. Oamenii au purtat pancarte cu mesaje precum "Toţi pentru justiţie”, "Nu vrem să trăim în ţara hoţiei”, "Nu vrem partide de hoţi şi mafioţi”.

  ........................................

Gălățenii ies, duminică, în stradă pentru a cere demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader. Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, de către Acțiunea Civică Galați, internauții vor protesta, începând cu ora 18,00, în fața Prefecturii, nemulțumiți că ministrul Justiției a cerut revocarea din funcție a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Joi, 22.02.2018, ministrul justiției, Tudorel Toader, a decis, fără să aducă argumente, declanșarea procedurii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Da, știm, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toacă banii românilor și vor să trăiască liniștit cu asta. Apropos, în 2016, DNA, doar în dosarele de mare corupție, a urmărit recuperarea sumei totale de 667 milioane de euro. Adică bani furați de la români de către corupți. Tot joi, 22.02.2018, în zeci de orașe au ieșit mii de persoane în stradă, pentru a-și arăta susținerea față de justiție, lupta anticorupție și DNA. NU RENUNȚĂM, nu acceptăm un abuz făcut de o gașcă de infractori. Duminică ne vedem la ora 18,00, în fața Prefecturii Galați, pentru a cere demisia ministrului inJustiției", anunță internauții.

Citit 7492 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2018 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.