Mărţişoare dulci de la Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna

Mărţişoare dulci de la Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În locul unui mărţişor clasic, de prins în piept ori de purtat la mână, ce-aţi spune de unul comestibil, numai bun de savurat când aveţi poftă de ceva dulce? Un mărţişor fraged şi aromat, pictat şi decorat cu migală şi talent de elevii Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galaţi, care, şi în acest an, ne-au vizitat redacţie, pentru a ne aduce primăvara... pe cerul gurii.

Doamna profesoară Lavinia Cosma, care predă discipline tehnologice - industrie alimentară, însoţită de Ionela Băleanu şi Andreea Ramona Grigore, elevele în clasa a XI-a, le-au oferit jurnaliştilor ziarului "Viaţa liberă" mărţişoare dulci, la care o clasă întreagă a lucrat pe 1 Martie.

"Ne-am gândit să fie şi altceva, în afară de mărţişoarele tradiţionale, pentru a împărtăşi şi altora din ceea ce facem noi la Colegiul de Industrie Alimentară. Încercăm să adaptăm ceea ce facem noi mai bun şi mai frumos la evenimentele importante ale anului", ne-au mărturisit profesoara şi elevele.

Şi dacă de frământat şi copt micile fursecuri n-a fost greu pentru micii patiseri, pictatul şi decoratul fiecărui mărţişor a cerut migală şi timp. Însă a meritat cu prisosinţă! Iar dacă anul viitor vă bate gândul să vă surprindeţi persoanele dragi cu un altfel de mărţişor comestibil, adresaţi-vă din vreme Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna". Şi o să aflaţi ce gust minunat are primăvara!

Citit 2837 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.