Gălăţeanul Mihai Paraschiv, pe scena Românii au Talent | FOTO și VIDEO

Gălăţeanul Mihai Paraschiv, pe scena Românii au Talent | FOTO și VIDEO
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Explozie de senzualitate şi de energie a adus pe scena "Românii au talent" perechea formată din gălăţeanul Mihai Paraschiv, multiplu campion naţional şi european la dans sportiv, şi bucureşteanca Anne Bezusenco.

Întrebaţi de unde vin, Mihai, legitimat la clubul gălăţean "Fantezia", a răspuns: de la "Academia de Dans Mihai Petre". Zâmbind, gălăţeanul a dezvăluit că Mihai Petre este un perfecţionist şi că, oricât de corect şi de bun ar fi dansul, el este convins că se poate şi mai bine, aşa că devine cicălitor. Anne şi Mihai au oferit un moment de cha cha demn de "Românii au talent" şi a primit ropote de aplauze şi aprecieri.

"Mie mi-a plăcut foarte mult cum aţi dansat! Sunteţi perfecţi! Felicitări!", le-a spus Andra. "A fost perfect, a fost cu ritm, a fost exact ce trebuie!", a conchis Mihaela. "Am avut o explozie de senzualitate. Am văzut că accentele muzicale au fost frumos subliniate şi am vrut să arăt că se poate! Şi îmi pare rău că vorbeşte Mihai Petre din mine, dar patru ani la aceeaşi masă...", a spus Andi Moisescu.

Cu patru "Da"-uri, Mihai Paraschiv şi partenera lui s-au calificat în etapa următoare.

Citit 2695 ori Ultima modificare Duminică, 15 Aprilie 2018 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.