Ce se mai construieşte prin Galaţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Galaţi nu se construiesc numai balcoane şi locuinţe, ci se dezvoltă şi afaceri. Noua arhitectă şefă a municipiului Galaţi, Teodora Voicilă, a avizat nu mai puţin de 50 de Planuri Urbanistice de Detaliu şi Planuri Urbanistice Zonale, documente care, în grup, au primit votul consilierilor locali la ultima şedinţă.

Este adevărat că aproape jumătate dintre PUD-urile votate vizează intrarea în legalitate a unor balcoane şi locuinţe pe care gălăţenii şi le-au construit fără să aibă aprobările necesare. Dar există şi construcţii necesare societăţilor comerciale.

SC Enel Producţie SRL primit undă verde pentru PUZ-ul destinat unei centrale energetice în Zona Liberă.  A fost avizat şi un PUD pentru spaţiu comercial, spaţiu de alimentaţie publică şi spaţiu de prestări servicii pentru SC Ager Invest Construct SRL. SC Arcada Company SA a beneficiat de voturi pentru PUD-ul care vizează un complex de produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie.

Ce s-a mai avizat? Un PUD pentru hală – spaţiu de prestări servicii şi comerţ dorit de Galacomerţ SRL şi un PUD pentru extinderea spaţiului comercial deţinut de SC Alcom în Micro 19.

A mai primit undă verde şi un PUZ pentru o pensiune şi garaj pe Bulevardul Marea Unire, al cărui beneficiar va fi Sorin Ungurianu. Singura intrare în legalitate pentru o societate comercială vizează un PUZ pentru o fabrică de confecţii, depus de SC Cozamin SRL.

Citit 1325 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.